Duunitori suosittelee
Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LVIS-ammattilaisia Kuopion ja Joensuun seudulle Quattro Mikenti Group ja Paikallis-Sähkö Oy laajentavat toimintaansa Kuopioon ja Joensuuhun. Haemme Savon ja Pohjois-Karjalan seudulle osaavia LVIS-ammattilaisia asennus- ja projektinjohtotehtäviin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen [email protected] 31.8.2016 mennessä tai täytä hakemuslomake verkkosivullamme http://quattromikentigroup.fi/team-view/lvis-savo2016/ . Kysymyksiin vastaavat Quattro Mikenti Group Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Joensuu sähkö- ja automaatioalan tehtävät Joensuu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Joensuu sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Quattro Mikenti Group Oy Y-tunnus 1935649-6 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Quattro Mikenti Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus