Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huomio sinä ahkera, tarkka ja tunnollinen diginatiivi. Meillä on sinulle mielekästä ja haastavaa työtä tarjolla! Tehtävänäsi on tarkkailla ja parantaa palvelumme tuottamaa laatua globaalissa metsäalan toimintaympäristössä. Työskentelet kotoa käsin ja käytät omaa tietokonettasi. Osallistut myös päivittäin sisäisiin palavereihin ja keskusteluihimme tietokoneen välityksellä. Koulutamme sinut tehtävään yrityksemme toimitiloissa Tampereella. Koulutus kestää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Tampere teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Tampere taloushallinto teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Quality Controller, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Trestima Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus