Banner Qentinel QA

Työpaikkakuvaus

Etsimme Espooseen testiautomaatiotaitoisia testaajia, joilla on halua tehdä ohjelmistojen laadunvarmistuksesta tehokkaampaa ja tuottavampaa kuin koskaan.

Olet omatoiminen ja aina valmis oppimaan uusia tekniikoita ja työkaluja. Olet kiinnostunut testaamasi järjestelmän tarkoituksesta ja tarkoituksenmukaisuudesta. Sinulla on kokemusta laadunvarmistuksesta, tutkivasta testauksesta ja testiautomaatiosta.

Työssäsi suunnittelet ja toteutat kuhunkin tilanteeseen tarkoituksenmukaisen testauksen. Osaat valita oikeat testit automatisoitaviksi, ja implementoida ne siten että kokonaisuudesta tulee mielekäs ja ylläpidettävä. Tunnistat myös tilanteet joihin testiautomaatio ei sovi, ja katat ne tutkivan testauksen tai muilla keinoin. Pystyt tukemaan ohjelmistokehittäjiä testien automatisoinnissa ja liiketoiminnan edustajia järjestelmän läpikäynnissä. Useimmiten toimit osana ketterää kehitystiimiä.

Sinä saat:

• Tilaisuuden kehittää ja toteuttaa uusia ratkaisuja ja toimintatapoja
• Erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta
• Monipuolisia, haastavia ja mielenkiintoisia projekteja, työtehtäviä ja -ympäristöjä
• Ammattilaisten muodostaman verkoston, jossa vaihtaa kokemuksia ja ideoita
• Mukavia työkavereita

Me toivomme sinulta:

• Halua kehittää ja kehittyä itse
• Kykyä ja halua toimia asiakasrajapinnassa
• Vähintään vuoden kokemusta tutkivasta testauksesta ja testitapausten suunnittelusta
• Vähintään vuoden kokemusta testiautomaatiosta (esim. Robot Framework)
• Skriptaustaitoa (esim. Python, Ruby)
• Kokemusta ketteristä menetelmistä (esim. Scrum, Kanban)
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisätietoja saat halutessasi rekrytointitiimiltämme, recruit@qentinel.com tai p. +358 75 7555 311. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä 30.11.2016 asti. Hakemuksesi voit jättää osoitteessa https://qentinel.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ

Keitä me olemme

Qentinel on suomalainen, laadun johtamiseen ja varmistamiseen erikoistunut yritys. Laatufilosofiamme mukaan tuotteen tai palvelun laatu tarkoittaa kykyä tuottaa arvoa. Palvelemme yrityksiä, jotka haluavat maksimoida kehitysinvestointiensa arvon, keskittyä olennaiseen ja hyödyntää digitalisoitumisen mahdollisuudet. Olemme olleet perustamisestamme lähtien alan aktiivinen kehittäjä ja nykyisin merkittävä kansainvälistyvä toimija.

Laatu on etumatkaa.

Työnantaja: Qentinel QA Sijainti: Leppävaara, Espoo, Suomi Hakemukset: https://qentinel.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leppävaara, Espoo, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Qentinel QA Oy Y-tunnus 2384333-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 623 000 € -8 %

Liiketoiminnan tulos

593 000 € -47 %

Liikevoitto-%

7 % -42 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Testiautomaatiotaitoisia testaajia, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Qentinel QA. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Leppävaara, Espoo, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .