Duunitori suosittelee
Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Espooseen testiautomaatiotaitoisia testaajia, joilla on halua tehdä ohjelmistojen laadunvarmistuksesta tehokkaampaa ja tuottavampaa kuin koskaan. Olet omatoiminen ja aina valmis oppimaan uusia tekniikoita ja työkaluja. Olet kiinnostunut testaamasi järjestelmän tarkoituksesta ja tarkoituksenmukaisuudesta. Sinulla on kokemusta laadunvarmistuksesta, tutkivasta testauksesta ja testiautomaatiosta. Työssäsi suunnittelet ja toteutat kuhunkin tilanteeseen tarkoituksenmukaisen testauksen. Osaat valita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Qentinel QA Oy Y-tunnus 2384333-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Testiautomaatiotaitoisia testaajia, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Qentinel QA. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus