Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

ParkkiPate etsii nyt vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään kokopäiväistä pysäköinninvalvojaa, jonka tehtävänä on hoitaa autolla kiertäen kaikkien sopimusalueittemme pysäköinninvalvontaa sovittuina ajankohtina.

Vaatimuksena vastuuntuntoinen ja positiivinen asenne sekä ajokortti. Edellytämme työntekijältä vähintään kolmen vuoden ajokokemusta, sekä sujuvaa suomen kielen hallintaa.

ParkkiPate järjestää tehtävässä tarvittavan auton, työasun ja muut työvälineet työtehtävien hoitamista varten. Toimi nopeasti -Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

ParkkiPate on kotimainen yksityistä pysäköinninvalvontaa harjoittava yritys. Kaikki ParkkiPaten valvojat ovat toimintatapoihimme hyvin perehdytettyjä ja koulutettuja alan ammattilaisia, jotka toimivat turvallisemman kiinteistön ja helpomman pysäköinnin asialla. Annamme tarvittavan koulutuksen tehtävään.

Web-osoite: http://www.parkkipate.fi Työnantaja: ParkkiPate Oy Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: rekry@parkkipate.fi Hakemukset: rekry@parkkipate.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pysäköinninvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut ParkkiPate Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa