Duunitori suosittelee
KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ParkkiPate etsii nyt vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään kokopäiväistä pysäköinninvalvojaa, jonka tehtävänä on hoitaa autolla kiertäen kaikkien sopimusalueittemme pysäköinninvalvontaa sovittuina ajankohtina. Vaatimuksena vastuuntuntoinen ja positiivinen asenne sekä ajokortti. Edellytämme työntekijältä vähintään kolmen vuoden ajokokemusta, sekä sujuvaa suomen kielen hallintaa. ParkkiPate järjestää tehtävässä tarvittavan auton, työasun ja muut työvälineet työtehtävien hoitamista varten. Toimi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Jyväskylä vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pysäköinninvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut ParkkiPate Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus