Duunitori suosittelee
Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Parkkipartio on voimakkaasti kasvava pysäköinninvalvontayritys. Palvelumme tarkoituksena on taata turvallinen ja viihtyisä ympäristö yksityisalueella. Valvomme mm. taloyhtiöiden, liikekeskusten, huoltoasemien, toimitalojen piha- ja pysäköintialueita. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokopäivätoimista pysäköinninvalvojaa. Työtehtäväsi on suorittaa pysäköinninvalvontaa asuin- ja liikekiinteistöjen pysäköintialueilla Oulussa. Pysäköinninvalvojat liikkuvat yrityksemme autoilla ja työvuoroja tehdään aamu- ja iltavuoroissa Työ sisältää myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Oulu vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pysäköinninvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Aluepartio Oy / Parkkipartio. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus