Duunitori suosittelee
Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Parkkipartio on voimakkaasti kasvava pysäköinninvalvontayritys. Palvelumme tarkoituksena on taata turvallinen ja viihtyisä ympäristö yksityisalueella. Valvomme mm. taloyhtiöiden, liikekeskusten, huoltoasemien, toimitalojen piha- ja pysäköintialueita. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokopäivätoimista pysäköinninvalvojaa. Työtehtäväsi on suorittaa pysäköinninvalvontaa asuin- ja liikekiinteistöjen pysäköintialueilla Oulussa. Pysäköinninvalvojat liikkuvat yrityksemme autoilla ja työvuoroja tehdään aamu- ja iltavuoroissa Työ sisältää myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pysäköinninvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Aluepartio Oy / Parkkipartio. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa