Duunitori suosittelee
Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Parkkipartio on voimakkaasti kasvava pysäköinninvalvontayritys. Palvelumme tarkoituksena on taata turvallinen ja viihtyisä ympäristö yksityisalueella. Valvomme mm. taloyhtiöiden, liikekeskusten, huoltoasemien, toimitalojen piha- ja pysäköintialueita. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokopäivätoimista pysäköinninvalvojaa. Työtehtäväsi on suorittaa pysäköinninvalvontaa asuin- ja liikekiinteistöjen pysäköintialueilla Oulussa. Pysäköinninvalvojat liikkuvat yrityksemme autoilla ja työvuoroja tehdään aamu- ja iltavuoroissa Työ sisältää myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Oulu vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pysäköinninvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Aluepartio Oy / Parkkipartio. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus