Duunitori suosittelee
Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

ParkkiPate etsii nyt vakituiseen työsuhteeseen PK-seudulle kokopäiväistä pysäköinninvalvojaa, jonka tehtävänä on hoitaa autolla kiertäen kaikkien sopimusalueittemme pysäköinninvalvontaa sovittuina ajankohtina.

Vaatimuksena vastuuntuntoinen ja positiivinen asenne sekä ajokortti. Edellytämme työntekijältä vähintään kolmen vuoden ajokokemusta, sekä sujuvaa suomen kielen hallintaa.

ParkkiPate järjestää tehtävässä tarvittavan auton, työasun ja muut työvälineet työtehtävien hoitamista varten. Toimi nopeasti -Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

ParkkiPate on kotimainen yksityistä pysäköinninvalvontaa harjoittava yritys. Kaikki ParkkiPaten valvojat ovat toimintatapoihimme hyvin perehdytettyjä ja koulutettuja alan ammattilaisia, jotka toimivat turvallisemman kiinteistön ja helpomman pysäköinnin asialla. Annamme tarvittavan koulutuksen tehtävään.

Web-osoite: http://www.parkkipate.fi Työnantaja: ParkkiPate Oy Sijainti: 00640 HELSINKI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: rekry@parkkipate.fi Hakemukset: rekry@parkkipate.fi Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00640 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pysäköinninvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut ParkkiPate Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00640 - Helsinki , osoitteessa 00640 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa