Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ParkkiPate etsii nyt vakituiseen työsuhteeseen PK-seudulle kokopäiväistä pysäköinninvalvojaa, jonka tehtävänä on hoitaa autolla kiertäen kaikkien sopimusalueittemme pysäköinninvalvontaa sovittuina ajankohtina. Vaatimuksena vastuuntuntoinen ja positiivinen asenne sekä ajokortti. Edellytämme työntekijältä vähintään kolmen vuoden ajokokemusta, sekä sujuvaa suomen kielen hallintaa. ParkkiPate järjestää tehtävässä tarvittavan auton, työasun ja muut työvälineet työtehtävien hoitamista varten. Toimi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pysäköinninvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut ParkkiPate Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00640 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa