Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan pysäköinnin asiakaspalvelijaa, edellytyksenä D-ajokortti ja ammattipätevyys. Haemme vahvistuksia joukkoihimme seuraavilla kriteereillä: - Linja-auton ajokortti ja ammattipätevyys voimassa - Hyvä suomenkielen taito, tulet toimeen englannilla, muut kielet plussaa - Olet oma-aloitteinen, mutta osaat käyttää maalaisjärkeä, looginen ajattelukaan ei ole vierasta - Osaat käyttää tietoteknisiä vempeleitä, kaikki järjestelmämme ovat tietokonepohjaisia - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Vantaa asiakasneuvonta Vantaa myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pysäköinnin asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Lentopysäköinti P24 Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa