Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan pysäköinnin asiakaspalvelijaa, edellytyksenä D-ajokortti ja ammattipätevyys. Haemme vahvistuksia joukkoihimme seuraavilla kriteereillä: - Linja-auton ajokortti ja ammattipätevyys voimassa - Hyvä suomenkielen taito, tulet toimeen englannilla, muut kielet plussaa - Olet oma-aloitteinen, mutta osaat käyttää maalaisjärkeä, looginen ajattelukaan ei ole vierasta - Osaat käyttää tietoteknisiä vempeleitä, kaikki järjestelmämme ovat tietokonepohjaisia - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vantaa asiakasneuvonta Vantaa myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pysäköinnin asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Lentopysäköinti P24 Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus