Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ammattitaitoista pyöräkuormaaja/traktorikaivurin kuljettajaa talvikunnossapitotehtäviin kuten lumen auraus ja hiekoitus. Työkohteet Kouvola-Kuusankoski alueella. Olethan vastuullinen ja oma-aloitteinen. Edellytetään suomen kielen taitoa. Työajat sijoittuvat päivä- sekä yöaikoihin. Työajoista mahdollista joustavasti neuvotella....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kouvola maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kouvola raskaan kaluston käyttö Kouvola kuljetus, logistiikka ja liikenne maa-, metsä- ja kalatalouden työt raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pyöräkuormaaja/traktorikaivurinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Koneurakointi M. Ahokas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus