Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme varhaiskasvatusosaajia, joilla on tahtoa ja intoa kehittää yhdessä lasten, perheiden ja työkavereiden kanssa uudenlaista toimintakulttuuria Pyhärantaan. Työssä tarvitaan yhteistyötaitoja ja innostusta lapsilähtöiseen pedagogiikkaan. Kelpoisuutena on lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettu lähihoitajan tutkinto tai muu vastaa tutkinto (laki 272/2005, 8 §). Koeaika on neljä (4) kuukautta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Pyhäranta lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Pyhäranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pyhärannan kunta Y-tunnus 0204403-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Pyhärannan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pyhäranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa