Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pyhännän Rakennustuote etsii hankintainsinööriä Hartolaan. Etsimme hankintainsinööriä Hartolan elementtitehtaalle. Tuet hankinta-päällikköä tuotantoon ja asennukseen liittyvissä hankinnoissa. Toimit aktiivisesti yhdessä suunnittelun, tuotannon ja asennuksen kanssa toteuttaaksesi innovatiivisia kustannustehokkaita ja toimivia hankintaratkaisuja. Olet yhteydessä kotimaisiin ja kansainvälisiin toimittajiin. Olet vastuussa tilauksista ja teet lisäksi tarjouskyselyjä ja tarjousvertailuja. Sinulla on kokemusta hankinnasta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Hartola osto- ja hankinta-alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pyhännän Rakennustuote Oy Y-tunnus 1840515-3 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintainsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Pyhännän Rakennustuote Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hartola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus