Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pyhännän rakennustuote Oy hakee palvelukseen elementtityöntekijöitä puuelementtien valmistuksen eri työvaiheisiin Hartolan talotehtaalle. Hakijoilla katsomme eduksi aiemman työkokemuksen rakennusalalta (rakentaminen, sähkö, LVI) tai vastaavista tehtävistä. Tarvittaessa perehdytämme tehtäviin. Edellytämme myös valmiutta 2-vuorotyöhön tarittaessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, hyvät työolosuhteet nykyaikaisessa talotehtaassa. Tehtaan yhteydessä on ruokaravintola ja Hartolasta löytyy tarvittaessa vuokra-asuntoja. Pyhännän rakennustuote ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Hartola asennus, huolto ja puhtaanapito Hartola talonrakennus asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pyhännän Rakennustuote Oy Y-tunnus 1840515-3 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elementtiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pyhännän Rakennustuote Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 19600 - Hartola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus