Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pyhäjoen kunta hakee sijaisia perusopetukseen opettajan tehtäviin lukuvuodeksi 2016-17. Sijaisuuksien ajat ja pituudet vaihtelevat muutamista tunneista useisiin päiviin. Ilmoittautuneille katsotaan eduksi opetustoimen henkilöstön kelpoisuus tai aiempi sijaisuuskokemus. Harkinnan mukaan voidaan huomioida myös muu ammatillinen tausta ja lukio koulutus. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Pyhäjoki opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pyhäjoen kunta Y-tunnus 0189127-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Pyhäjoen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pyhäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus