Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Pyhäjoen kunta hakee sijaisia perusopetukseen koulunkäyntiohjaajan tehtäviin lukuvuodeksi 2016-17. Sijaisuuksien ajat ja pituudet vaihtelevat muutamista tunneista useisiin päiviin.

Ilmoittautuneille katsotaan eduksi opetustoimen henkilöstön kelpoisuus tai aiempi sijaisuuskokemus. Harkinnan mukaan voidaan huomioida myös muu ammatillinen tausta ja lukio koulutus.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Web-osoite: http://www.pyhajoki.fi Työnantaja: Pyhäjoen kunta Sijainti: 86100 PYHÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen / tarpeen mukaan Yhteystiedot: Tero Niemi, Saaren koulu, rehtori 040-3596111, tero.niemi@edu.pyhajoki.fi Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 86100 PYHÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Pyhäjoen kunta Y-tunnus 0189127-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulunkäynninohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Pyhäjoen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 86100 - Pyhäjoki , osoitteessa 86100 PYHÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa