Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kääntäjä Suomi-Ruotsi Hyppää mukaan suomalaiseen vähittäiskaupan menestystarinaan! Etsimme joukkoomme kielenkääntäjää kokoaikaiseen n. 4kk kestävään projektiin. Kääntäjän tehtävä on kääntää Puuilo Oy:n valikoimissa olevien tuotteiden tuotetietoja ja tuotekuvauksia Suomesta Ruotsiksi ja Suomesta Englanniksi myymälöidemme ja verkkokauppamme tarpeisiin. Sinulla on erityisesti ruotsin kieli vahvasti hallussa sekä kyky kääntää myös teknistä sanastoa. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Vantaa määräaikainen Vantaa tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Puuilo Oy Y-tunnus 0489214-9 Toimiala Pienoistavaratalot ja muut erikoistumattomat myymälät (enintään 2500 m²) Rinnakkaistoiminimet Tamforce Group

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kielenkääntäjä (Suomi-Ruotsi), on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Puuilo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus