Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kääntäjä Suomi-Ruotsi Hyppää mukaan suomalaiseen vähittäiskaupan menestystarinaan! Etsimme joukkoomme kielenkääntäjää kokoaikaiseen n. 4kk kestävään projektiin. Kääntäjän tehtävä on kääntää Puuilo Oy:n valikoimissa olevien tuotteiden tuotetietoja ja tuotekuvauksia Suomesta Ruotsiksi ja Suomesta Englanniksi myymälöidemme ja verkkokauppamme tarpeisiin. Sinulla on erityisesti ruotsin kieli vahvasti hallussa sekä kyky kääntää myös teknistä sanastoa. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Vantaa tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Vantaa määräaikainen Vantaa tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset määräaikainen Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Puuilo Oy Y-tunnus 0489214-9 Toimiala Pienoistavaratalot ja muut erikoistumattomat myymälät (enintään 2500 m²) Rinnakkaistoiminimet Tamforce Group

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kielenkääntäjä (Suomi-Ruotsi), on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Puuilo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa