Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Oletko reipas, oma-aloitteinen, vastuullinen ja motivoitunut ravintola-alan ihminen vailla uusia haasteita. Sinulla on kokkaus- ja keittiötaitoa, olet suorittanut hygieniapassin, anniskelupassin ja omaat vähintään varavastaavan pätevyyden.

Kylpylä & Vesipuisto Tropiclandia & Top Camping Vaasa tarjoavat kiinnostavan työpaikan osana kansainvälistä matkailualan toimintaa. Olemme osa Puuharyhmä Oyj;tä, jonka omistaa espanjalainen monikansallinen yhtiö Aspro Parks. Aspro omistaa ja operoi yli 60 vapaa-ajan keskusta ympäri Eurooppaa. Suomessa Aspro on omistanut ja operoinut vuodesta 2007 Tropiclandiaa, Top Camping Vaasaa, Visulahtea, Serenaa ja Puuhamaata.

Työtehtäviisi kuuluu ravintolatoiminnoista vastaaminen kokonaisvaltaisesti, mutta myös työskentely ravintolatyöntekijänä, etenkin hiljaisempina kausina. Työssä ominaista ovat sesonkivaihtelut, joten olet valmis työskentelemään myös loma-aikoina ja viikonloppuisin.
Toimit suoraan puistonjohtajan alaisuudessa ja raportoit sekä kotimaan ravintolatoiminnoista vastaavalle että kansainvälisestä toiminnasta vastaavalle ravintolatoimintojen johtajalle.

Sinun vastuullasi on hoitaa ravintolapalveluiden myynti, kannattavuus, hygienia & turvallisuus sekä korkeatasoinen asiakaspalvelu. Tulet toimeen molemmilla kotimaisilla kielillä sekä englannilla ja hallitset perus MS Office työkalut. Toivomme sinulla olevan intoa ja halua kehittää toimipistettä.

Sinulla täytyy olla kykyä sekä näyttöä seuraavilta osa-alueita: Työkokemusta alalta, esimiestyö katsotaan eduksi. Kokemusta työvuorosuunnittelusta, tilausten ja inventaarioiden tekemisestä. Ennen kaikkea arvostamme aitoa tekemisen meininkiä, aurinkoista asiakaspalvelua sekä halua kehittää ja kehittyä.

Tarvitset joustavan lähestymistavan työskennelläksesi muutosherkässä ja haastavassa ympäristössä ja kyetäksesi johtamaan, motivoimaan ja inspiroimaan tiimisi niin käytännön johtamisella kuin ylläpitämällä käytännössä kokonaisvaltaisesti ravintolapalveluita. Tarjoamme mukavan työilmapiirin ja henkilöstöedut.

Työpaikka on kokoaikainen 5 -päiväisellä työviikolla. Kylpylä Tropiclandia on auki vuoden ympäri eri vuosittaisine sesonkeineen. Top Camping Vaasa on avoinna kesäkaudella toukokuusta elokuun loppuun.
Jos olet etsimämme henkilö, pyydämme lähettämään hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.10.2016 mennessä seuraavaan osoitteeseen:

Puuharyhmä Oyj / Tropiclandia, puistonjohtaja Tuomas Luukkonen, Kesäpolku 1, 65170 Vaasa Työhakemukset ja tiedustelut myös tluukkonen@puuhagroup.com / 0400 855 001

Työnantaja: Puuharyhmä Oyj Sijainti: Kesäpolku 1, 65170 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: tluukkonen@puuhagroup.com / 0400 855 001 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kesäpolku 1, 65170 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Puuharyhmä Oyj Y-tunnus 0564528-9 Toimiala Huvi- ja teemapuistojen toiminta Rinnakkaistoiminimet Espoon Matkailukiinteistöt, Tervakosken Puuhamaa, Touhumaan Kiinteistöt, Visulahden Matkailu, Visulahden Kiinteistöt, Espoon Matkailukeskus Serena, Wasalandia, Vaasan Huvipuistokiinteistö - Vasa Nöjesparkfastighet, Vaasan Kylpyläkiinteistö - Vasa Badhusfastighet, Tropiclandia

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

7 800 000 € -22 %

Liiketoiminnan tulos

-1 104 000 € -258 %

Henkilöstö

131 -1

Liikevoitto-%

-14 % -300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Puuharyhmä Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Kesäpolku 1, 65170 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa