Duunitori suosittelee
Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko reipas, oma-aloitteinen, vastuullinen ja motivoitunut ravintola-alan ihminen vailla uusia haasteita. Sinulla on kokkaus- ja keittiötaitoa, olet suorittanut hygieniapassin, anniskelupassin ja omaat vähintään varavastaavan pätevyyden. Kylpylä & Vesipuisto Tropiclandia & Top Camping Vaasa tarjoavat kiinnostavan työpaikan osana kansainvälistä matkailualan toimintaa. Olemme osa Puuharyhmä Oyj;tä, jonka omistaa espanjalainen monikansallinen yhtiö Aspro ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Vaasa ravintola-alan asiakaspalvelu Vaasa ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Puuharyhmä Oyj Y-tunnus 0564528-9 Toimiala Huvi- ja teemapuistojen toiminta Rinnakkaistoiminimet Espoon Matkailukiinteistöt, Tervakosken Puuhamaa, Touhumaan Kiinteistöt, Visulahden Matkailu, Visulahden Kiinteistöt, Espoon Matkailukeskus Serena, Wasalandia, Vaasan Huvipuistokiinteistö - Vasa Nöjesparkfastighet, Vaasan Kylpyläkiinteistö - Vasa Badhusfastighet, Tropiclandia

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Puuharyhmä Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus