Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa puuelementtienn valmistajaa Kankaanpäähän. Tehtävänkuvasi on puuelementtien (mm. seinä- ja kattoelementit) valmistaminen pääasiassa hallirakennuksille. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta alalta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työskentelyotteeltasi toivomme sinun olevan tarkka ja ahkera jolloin työnjälkikin on laadukasta. Kyseessä määräaikainen työsuhde, jonka kesto on alkuun noin 2 kuukautta. Mahdollisesti myös pidempään. Työaika ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Kankaanpää määräaikainen Kankaanpää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuelementti valmistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Pori Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kankaanpää .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa