Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään ammattitaitoista siivoojaa. Työ on kotisiivousta, toimistosiivousta, teollisuussiivousta, ikkunoiden pesua ja perussiivousta Helsingin ja lähikuntien alueella. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja yhteistyökykyinen. Olet valmis myös työskentelemään yksin asiakkaidemme kotona. Työntekijöiden toivomme olevan siivouksesta kiinnostuneita, tunnollisia, asiakaspalveluhenkisiä ja kehittymishaluisia. Työtehtävästä suoriutuminen vaatii sujuvaa suomenkielen taitoa mutta Vironkielen taito ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Munkkivuori() siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Putsclean Oy Y-tunnus 1912980-8 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Putsclean Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus