Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kaiku HR on henkilöstövuokraukseen, henkilöstön ulkoistamispalveluihin ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Hoidamme myös hitsauksen laadunhallintaan liittyvät asiantuntijapalvelut. Toiminnassamme tärkeää on saada työnhakijalle riittävän haasteellinen ja motivoiva työ tai muuten elämäntilanteeseen sopiva tehtävä. Uskomme, että motivoitunut ja työstään innostunut työntekijä takaa asiakkaan tyytyväisyyden. Kaiku kuuluu kauas!

Haemme Turun talousalueella toimivalle asiakkaallemme asentajataitoja omaavaa putkihitsaajaa. Työ vaatii voimassaolevia hitsausluokkia. Jos luokat eivät ole voimassa, edellytyksenä on vähintään riittävä ammattitaito niiden suorittamiseksi ennen työn aloitusta. Hitsausluokat mielellään sekä kirkkaille, että mustille putkille. Hitsausprosesseina 141, 111, 135 sekä 138. Työtä tehdään asiakkaan konepajalla.

Lisäksi odotamme sinulta:

- Joustavuutta ja yhteistyökykyä
- Reipasta työotetta
- Piirustustenlukutaitoa
- Voimassaolevia tulityö- ja työturvakortteja
- Kokemusta konepajatyöskentelystä

Web-osoite: http://www.kaikuhr.fi Työnantaja: Kaiku HR Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hannu Kesäläinen 044-972 1094 Hakemukset: http://www.kaikuhr.fi/ Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkihitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kaiku HR Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa