Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RentalWork on reilun pelin henkilöstönvuokraus- ja rekrytointiyritys. Olemme vahvan kokemuksen omaavia henkilöstöalan ammattilaisia. Haemme asiakkaallemme Kangasalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen PUTKIHITSAAJAA hitsaamaan kaukolämpökeskusten putkia pyörityskoneella. Edellytämme sinulta: - vahvaa kokemusta mig-hitsauksesta - kokemusta pyörityskoneella hitsauksesta - piirustusten lukutaitoa - reipasta ja motivoitunutta työasennetta - tarkkuutta ja täsmällisyyttä Kyseessä on pitkäaikainen vakituinen työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Kangasala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kangasala puu- ja metallialan tehtävät Kangasala lvi-alan työt tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Rental Work. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 36220 - Kangasala .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus