Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RentalWork on reilun pelin henkilöstönvuokraus- ja rekrytointiyritys. Olemme vahvan kokemuksen omaavia henkilöstöalan ammattilaisia. Haemme asiakkaallemme Kangasalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen PUTKIHITSAAJAA hitsaamaan kaukolämpökeskusten putkia pyörityskoneella. Edellytämme sinulta: - vahvaa kokemusta mig-hitsauksesta - kokemusta pyörityskoneella hitsauksesta - piirustusten lukutaitoa - reipasta ja motivoitunutta työasennetta - tarkkuutta ja täsmällisyyttä Kyseessä on pitkäaikainen vakituinen työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Kangasala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kangasala puu- ja metallialan tehtävät Kangasala lvi-alan työt tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Kangasala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Rental Work. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 36220 - Kangasala .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa