Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Työpaikkakuvaus

Haetaan luokkahitsaajia/putkiasentajia teollisuusputkipuolelle Porvooseen sekä Norjaan Fredrikstad/Sarsborg sekä lähialueet. Työhön kuuluu teollisuusputkien ja -tankkien asentamista ja hitsaamista. lisäksi muita metallialan töitä ja kunnossapitoa.

Minimivaatimuksena on voimassaolevat ped tig luokat haponkestävälle ja mustalle putkelle sekä cromo ped puikkoluokka. piirustustenlukutaito ja putkiasennustaidot eduksi. lisäkisi voimassaolevat tulityö- jja työturvallisuuskortit. nopeimmille päteville hakijoille paikat.

yhteydenotot puhelimitse ja sähköpostitse.

0458967350, jouni_k@hotmail.fi

Työnantaja: Oy HK Svets Service Ab Sijainti: 06100 PORVOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 17.10.2016 Yhteystiedot: Kamunen Jouni Matias, puh: 045 896 7350, jouni_k@hotmail.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 06100 PORVOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkihitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Oy HK Svets Service Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo , osoitteessa 06100 PORVOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa