Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan luokkahitsaajia/putkiasentajia teollisuusputkipuolelle Porvooseen sekä Norjaan Fredrikstad/Sarsborg sekä lähialueet. Työhön kuuluu teollisuusputkien ja -tankkien asentamista ja hitsaamista. lisäksi muita metallialan töitä ja kunnossapitoa. Minimivaatimuksena on voimassaolevat ped tig luokat haponkestävälle ja mustalle putkelle sekä cromo ped puikkoluokka. piirustustenlukutaito ja putkiasennustaidot eduksi. lisäkisi voimassaolevat tulityö- jja työturvallisuuskortit. nopeimmille päteville hakijoille paikat. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Porvoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Porvoo puu- ja metallialan tehtävät Porvoo lvi-alan työt tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkihitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Oy HK Svets Service Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus