Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan luokkahitsaajia/putkiasentajia teollisuusputkipuolelle Porvooseen sekä Norjaan Fredrikstad/Sarsborg sekä lähialueet. Työhön kuuluu teollisuusputkien ja -tankkien asentamista ja hitsaamista. lisäksi muita metallialan töitä ja kunnossapitoa. Minimivaatimuksena on voimassaolevat ped tig luokat haponkestävälle ja mustalle putkelle sekä cromo ped puikkoluokka. piirustustenlukutaito ja putkiasennustaidot eduksi. lisäkisi voimassaolevat tulityö- jja työturvallisuuskortit. nopeimmille päteville hakijoille paikat. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Porvoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Porvoo puu- ja metallialan tehtävät Porvoo lvi-alan työt tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkihitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Oy HK Svets Service Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus