Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haetaan luokkahitsaajia/putkiasentajia teollisuusputkipuolelle Porvooseen sekä Norjaan Fredrikstad/Sarsborg sekä lähialueet. Työhön kuuluu teollisuusputkien ja -tankkien asentamista ja hitsaamista. lisäksi muita metallialan töitä ja kunnossapitoa.

Minimivaatimuksena on voimassaolevat ped tig luokat haponkestävälle ja mustalle putkelle sekä cromo ped puikkoluokka. piirustustenlukutaito ja putkiasennustaidot eduksi. lisäkisi voimassaolevat tulityö- jja työturvallisuuskortit. nopeimmille päteville hakijoille paikat.

yhteydenotot puhelimitse ja sähköpostitse.

0458967350, jouni_k@hotmail.fi

Työnantaja: Oy HK Svets Service Ab Sijainti: 06100 PORVOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 17.10.2016 Yhteystiedot: Kamunen Jouni Matias, puh: 045 896 7350, jouni_k@hotmail.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 06100 PORVOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkihitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Oy HK Svets Service Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo , osoitteessa 06100 PORVOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa