Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme perheyritykseemme itsenäiseen työhön kykenevää putkiasentajaa. Hoidat ammattimaisesti niin pienet korjaustyöt kuin uudisrakennuksien asennustyötkin. Työtehtävät ovat pääasiassa huoltotöitä sekä omakotitalojen lämpö- ja vesijohto saneerauksia. Työmaat sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Sinulla on B-ajokortti sekä voimassaoleva tulityökortti.

Web-osoite: http://www.lviklemi.fi Työnantaja: LVI-Klemi Oy Sijainti: Talvitie 6, 33900 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Terhi Klemi Talvitie 6 05068059 terhi@lviklemi.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Talvitie 6, 33900 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut LVI-Klemi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Talvitie 6, 33900 TAMPERE .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa