Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Me suunnittelemme, asennamme ja huollamme LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Tukenamme on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihtomme on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa.

Etsimme asiakkaallemme Assemblinille ammattitaitoista PUTKIASENTAJAA Jyväskylässä sijaitseviin saneerauskohteisiin.

Odotamme sinulta:
- Muutaman vuoden työkokemusta putkiasentajan tehtävistä (erityisesti saneerauspuolelta)
- Vastuullista ja aloitekykyistä työskentelytyyliä
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Voimassa olevia tuli- ja työturvakortteja

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti vähintäänkin keväälle 2017. Motivoituneelle ja työnsä hyvin hoitaneelle tekijälle mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

Lähetä hakemuksesi järjestelmämme kautta, jos koet olevasi etsimämme henkilö tähän tehtävään. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- ja rekrytointiasiantuntija Essi Seppänen, 0443346292 tai essi.seppanen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi

Web-osoite: http://www.go-on.fi/ Työnantaja: Go On Yhtiöt/ Jyväskylä Sijainti: JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Essi Seppänen, Puh: 0443346292, essi.seppanen@go-on.fi Hakemukset: https://go-on.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3257 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja saneerauskohteisiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Yhtiöt/ Jyväskylä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa