Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme kasvavaan joukkoomme itsenäiseen työhön kykenevää putkiasentajaa. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta putkiasentajan töistä. Työkohteet sijaitsevat Jyväskylän alueella ja ovat pääosin kerrostaloja, uudis- sekä saneerauskohteita.

Web-osoite: http://www.oksaputki.fi Työnantaja: Oksaputki Oy Sijainti: työkohteet Jyväskylän alueella, 40500 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti, mahdollisimman pian Yhteystiedot: Mikko Oksanen, 0408435463, mikko.oksanen@oksaputki.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: työkohteet Jyväskylän alueella, 40500 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Oksaputki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa työkohteet Jyväskylän alueella, 40500 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa