Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme pääkaupunkiseudun talousalueella luotettavana työnvälittäjänä ja etsimme osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Iso rakennusalan yritys hakee meidän kautta osaavia putkiasentajia pääkaupunkiseudun rakennuskohteisiin. Kohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita. Hakijalla tulisi olla monen vuoden kokemus putkiasennuksista. Hyvälle tekijälle on tarjolla pidempi aikainen työsuhde vakavaraisessa ja menestyvässä rakennusalanyrityksessä. Tekijällä tulisi olla hitsaustaidot mustasta ja rosterista hallussa.

Hakijoilta odotamme,

-usean vuoden kokemusta putkiasennuksista
-hitsaustaito vähintään TIG, MIG
-voimassa olevaa tulityö- ja työturvallisuuskorttia
-nuhteetonta taustaa
-rehtiä ja reipasta asennetta
-hyvää suomen kielen taitoa
-Mikäli olet alan ammattilainen vailla töitä, niin nyt sinulla olisi hyvä mahdollisuus päästä hyvä maineiseen yritykseen -töihin, joten älä aikaile vaan jätä hakemus meidän nettisivujen kautta!

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Karo Lehto, 0400 552 985 karo.lehto@banssi.fi / Marika Koski p. 040 5300 167

Työnantaja: Banssi Helsinki Oy Sijainti: 00420 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.banssi.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00420 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi Helsinki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00420 - Helsinki , osoitteessa 00420 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa