Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme pikaisella aikataululla ammattitaitoista putkiasentajaa Hämeenlinnan seudulle. Odotamme hakijoilta työkokemusta saneeraus- ja/tai uudiskohteiden monipuolisista putkiasennustöistä. Odotamme myös kykyä työskennellä itsenäisesti työkohteissa. Oman auton käyttömahdollisuus eduksi työmaille kulkemisesta johtuen.Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Hyvälle tekijälle mahdollisuus pitkäaikaiseen työsopimukseen. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen hakemukset@innolinkstaff.fi otsikolla "Putkiasentaja Hämeenlinnan seudulle"....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Hämeenlinna LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenlinna Asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenlinna lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13100 - Hämeenlinna .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa