Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt asiakkaallemme pk-seudulle

Purkumiehiä

Työkohteita on useita ja ne ovat yleisesti suuria saneerauskohteita hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hyvälle työntekijälle voimme tarjota vakituista työsopimusta.

Hakijoilta edellytämme työturvallisuuskorttia ja katsomme eduksi kokemusta alalta kuin alalta. Rakennusalan tehtävissä arvostamme ammattitaitoa, hyvää asennetta ja reipasta otetta työhön.

Työ tehdään arkisin 7.00-15.30 välillä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit työstä, jätäthän hakemuksen pikaisesti osoitteeseen http://www.biisoni.fi/etsin_tyota/tuonhakulomake
tai ota yhteyttä 0405173022
_________________________________________________________
Biisoni Oy on auktorisoitu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Yritys on vuonna 2006 perustettu vastuullinen toimija, jonka erityisosaamisena ovat henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalvelut.

Web-osoite: http://www.biisoni.fi Työnantaja: Biisoni Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Johannes Nikkanen johannes.nikkanen@biisoni.fi 0405173022 Hakemukset: http://www.biisoni.fi/etsin_tyota/tuonhakulomake Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Purkumies, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Biisoni Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa