Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakaspalveluhenkistä, rehellistä, luotettavaa ja oma-aloitteista toimisto SIIVOOJAA iltakohteeseen. Vastaisit asiakaskohteemme siivouksesta Itsenäisesti Jonka vuoksi olisi toivottavaa että sinulla olisi pari vuotta kokemusta siivouksesta ja edukseksi katsotaan laitoshuoltajan tutkinto. Turvallisuusselvitys suoritetaan asiakkaan toimesta. Toki sinut myös perehdytään tehdävääsi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Olisiko tämä työ sinua varten? Jos ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lohja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Purkat Oy Y-tunnus 0792114-4 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimisto/iltasiivoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Purkat Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus