Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Puolustusvoimien tiedustelulaitos on Pääesikunnan alainen laitos, joka vastaa sotilasstrategisen ja lähialueen sotilaallisen tilanteen seurannasta, analysoinnista ja siitä raportoimisesta. Tiedustelulaitoksen tehtäviin kuuluvat myös muun muassa vastuu puolustushallinnon paikka- ja olosuhdetietopalvelusta, sotilastiedustelu- ja turvallisuustoimintojen täydennyskoulutuksen antaminen ja kriisinhallintaoperaatioiden tukeminen.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, Tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.10.2016  16:15

Työpaikan tiedot: Puolustusvoimien tiedustelulaitos, PL 9, 41161 Tikkakoski

Viran/tehtävän kuvaus:
Puolustusvoimien tiedustelulaitos hakee tutkijaa kuvausjärjestelmävastaavan tehtävään. Tutkija vastaa satelliitti- ja ilmakuva-aineistojen hankintaan sekä tuottamiseen käytettävien järjestelmien ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Hän vastaa myös paikkatietoaineistojen prosessointi- ja analysointijärjestelmien uusien menetelmien kehittämisestä.

Työ sisältää matkustamista koti- ja ulkomailla kokonaisuudessaan muutamasta viikosta kuukauteen.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Hakijalta odotamme:
Erityisenä kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä virkamieheltä vaadittava molempien kotimaisten kielten taito.

Kelpoisuusehdot tulee täyttyä hakuajan päättymiseen mennessä.

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa luonnontieteiden tai tekniikan alalta (esim. fysiikka, geoinformatiikka tai informaatioteknologia). Luemme eduksi:
Luemme eduksi kokemuksen paikkatietojärjestelmien käytöstä ja kehittämisestä sekä ilma- ja satelliittikuva-aineistojen käsittelystä sekä kehittämisprojektien toteuttamisesta. Luemme eduksi myös työkokemuksen Puolustusvoimista.

Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme kykyä pitkäjänteiseen, oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyötaitoja.
Työssä tarvittava kielitaito:
Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Tehtävässä noudatetaan virkamieslain 10 §:n mukaista koeaikaa.

Puolustusvoimissa muutoksen kohteena olevilla, irtisanomisuhanalaisilla, irtisanotuilla ja takaisinottovelvollisuuden piirissä olevilla, vaatimukset täyttävillä henkilöillä, on etusija täytettäessä Puolustusvoimissa avoimia virkoja, viransijaisuuksia ja tehtäviä.
Palkkauksen peruste:
Puolustusvoimissa on käytössä tehtävän vaativuuden arviointiin perustuva palkkausjärjestelmä. Viran/tehtävän vaativuusluokka on ESJA 9-11 (tehtäväkohtainen palkanosa 2895,15 - 3269,25 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 37% tehtäväkohtaisesta palkasta. Uuden henkilön henkilökohtainen palkanosa on 17%.

Edut:
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.

- tutkitusti hyvä työilmapiiri
- tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
- joustavuutta työaikoihin
- erinomaiset liikuntamahdollisuudet
- palvelussuhdeasuntoja
- virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
- tuettu työpaikkaruokailu

Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 41161 Tikkakoski Työajat: jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vkoa Yhteystiedot: Timo Kytölehto
Puhelin: 0298 888 (vaihde)

Pasi Liuha
Puhelin: 0298 888 (vaihde)

Titta Hyvärinen
Puolustusvoimien rekrytointi
Puhelin: 0299 815 302

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3bd716e2-5d4f-40e9-820c-7551f0d53333 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 41161 Tikkakoski

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkija (järjestelmävastaava), on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vkoa. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41161 - Jyväskylä , osoitteessa 41161 Tikkakoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa