Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKAKUVAUS
Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

TYÖTEHTÄVÄT
Puolustusvoimien tiedustelulaitos hakee tutkijaa kuvausjärjestelmävastaavan tehtävään. Tutkija vastaa satelliitti- ja ilmakuva-aineistojen hankintaan sekä tuottamiseen käytettävien järjestelmien ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Hän vastaa myös paikkatietoaineistojen prosessointi- ja analysointijärjestelmien uusien menetelmien kehittämisestä.

Työ sisältää matkustamista koti- ja ulkomailla kokonaisuudessaan muutamasta viikosta kuukauteen.

Puolustusvoimien tiedustelulaitos on Pääesikunnan alainen laitos, joka vastaa sotilasstrategisen ja lähialueen sotilaallisen tilanteen seurannasta, analysoinnista ja siitä raportoimisesta. Tiedustelulaitoksen tehtäviin kuuluvat myös muun muassa vastuu puolustushallinnon paikka- ja olosuhdetietopalvelusta, sotilastiedustelu- ja turvallisuustoimintojen täydennyskoulutuksen antaminen ja kriisinhallintaoperaatioiden tukeminen.

ODOTUKSET
Erityisenä kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä virkamieheltä vaadittava molempien kotimaisten kielten taito.

Kelpoisuusehdot tulee täyttyä hakuajan päättymiseen mennessä.

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa luonnontieteiden tai tekniikan alalta (esim. fysiikka, geoinformatiikka tai informaatioteknologia).

Luemme eduksi kokemuksen paikkatietojärjestelmien käytöstä ja kehittämisestä sekä ilma- ja satelliittikuva-aineistojen käsittelystä sekä kehittämisprojektien toteuttamisesta. Luemme eduksi myös työkokemuksen Puolustusvoimista.

Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme kykyä pitkäjänteiseen, oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyötaitoja.

Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

PALKKAUS
Puolustusvoimissa on käytössä tehtävän vaativuuden arviointiin perustuva palkkausjärjestelmä. Viran/tehtävän vaativuusluokka on ESJA 9-11 (tehtäväkohtainen palkanosa 2895,15 - 3269,25 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 37% tehtäväkohtaisesta palkasta. Uuden henkilön henkilökohtainen palkanosa on 17%.

EDUT
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.

- tutkitusti hyvä työilmapiiri
- tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
- joustavuutta työaikoihin
- erinomaiset liikuntamahdollisuudet
- palvelussuhdeasuntoja
- virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
- tuettu työpaikkaruokailu

Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

ID 27-696-2016

Web-osoite: http://www.puolustusvoimat.fi Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 41160 TIKKAKOSKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, Tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Timo Kytölehto, p. 0298 888 (vaihde) FM Pasi Liuha, p. 0298 888 (vaihde) Titta Hyvärinen, Puolustusvoimien rekrytointi, p. 0299 815 302 Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=3bd716e2-5d4f-40 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 41160 TIKKAKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkija (järjestelmävastaava), on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41160 - Jyväskylä , osoitteessa 41160 TIKKAKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa