Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Räjähdekeskus on osa Puolustusvoimien logistiikkalaitosta. Räjähdekeskus vastaa puolustusvoimien räjähteiden tuottamisesta, räjähteiden käytöstä poistosta ja koetoiminnasta. Räjähdekeskuksen hallinto on keskitetty Ähtäriin. Tuotanto-osaston neljä toimipistettä sijaitsevat Haapajärvellä, Keuruulla, Niinisalossa ja Ähtärissä. Räjähdekeskuksen kokonaisvahvuus on 150 henkilöä. Räjähdekeskuksen asiakkaita ovat puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen esikunnat ja joukko-osastot.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: Valtioneuvoston asetus 1033/2006. Vakituiseen virkaan on mahdollista tulla nimitetyksi perustason opintojen jälkeen yleensä viiden vuoden kuluessa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Räjähdekeskus / Tuotanto-osasto, Niinisalon toimipiste, Pohjankankaantie 125, 38840 Niinisalo

Viran/tehtävän kuvaus:
Räjähdekeskus hakee taisteluvälinealiupseeria määräaikaiseen aliupseerin virkaan (5 v) Niinisaloon.

Nuorempi taisteluvälinealiupseeri toimii koeammunnoissa ampujana sekä aseen valmistelu- ja huoltotehtävissä. Hän osallistuu tähystystehtäviin ja koeammuntaan liittyvien metallirakenteiden valmistamiseen. Lisäksi hän osallistuu tarvittaessa ampumatarvikkeiden valmistelutöihin vanhemman taisteluvälinealiupseerin opastuksessa.

Hakijalta odotamme:
Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Tehtävän edellyttämä riittävä fyysisen kunnon taso todetaan ennen virkaan nimittämistä. Joukko-osasto (vast), johon henkilö on hakeutumassa, järjestää hakijalle 12 min juoksutestin. Cooperin testissä on saavutettava vähintään tyydyttävä tulos sotilashenkilöstölle ikäluokittain ja sukupuolittain määritetyn taulukon mukaisesti.

Hakijalta odotamme suoritettua toisen asteen koulutusta (lukio tai ammatillinen perustutkinto) sekä aliupseeri- tai reserviupseerikurssia. Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme sitoutuneisuutta, huolellisuutta, yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Luemme eduksi:
Luemme eduksi metallialan koulutuksen ja työkokemuksen sekä kokemuksen tarkkuutta vaativista koneistus- ja hitsaustöistä.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Tehtävässä noudatetaan virkamieslain 10 §:n mukaista koeaikaa.

Puolustusvoimissa muutoksen kohteena olevilla, irtisanomisuhanalaisilla, irtisanotuilla ja takaisinottovelvollisuuden piirissä olevilla, vaatimukset täyttävillä henkilöillä, on etusija täytettäessä puolustusvoimissa avoimia virkoja, viransijaisuuksia ja tehtäviä.
Palkkauksen peruste:
Puolustusvoimissa on käytössä tehtävän vaativuuden arviointiin perustuva palkkausjärjestelmä. Tehtävän vaativuusluokka on AU 3 (tehtäväkohtainen palkanosa 1787,62 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 37 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Uuden henkilön henkilökohtainen palkanosa on 17 %.
Edut:
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
-tutkitusti hyvä työilmapiiri
-tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
-palvelussuhdeasuntoja
-erinomaiset liikuntamahdollisuudet
-virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
-tuettu työpaikkaruokailu

Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 38840 Niinisalo Työajat: jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vko Yhteystiedot: Kapteeni Mauri Harjunen
Sektorijohtaja
Puhelin: 0299 574 410

Majuri Tommi Luomajärvi
Tuotantopäällikkö
Puhelin: 0299 574 400

Satu Tuupanen
Puolustusvoimien rekrytointi
Puhelin: 0299 815 304

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=084d603c-d9c5-4f2f-8a63-f796e6b6db21 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 38840 Niinisalo

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taisteluvälinealiupseeri, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vko . Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 38840 - Kankaanpää , osoitteessa 38840 Niinisalo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa