Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Räjähdekeskus hakee taisteluvälinealiupseeria määräaikaiseen aliupseerin virkaan (5 v) Niinisaloon.

Nuorempi taisteluvälinealiupseeri toimii koeammunnoissa ampujana sekä aseen valmistelu- ja huoltotehtävissä. Hän osallistuu tähystystehtäviin ja koeammuntaan liittyvien metallirakenteiden valmistamiseen. Lisäksi hän osallistuu tarvittaessa ampumatarvikkeiden valmistelutöihin vanhemman taisteluvälinealiupseerin opastuksessa.

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Tehtävän edellyttämä riittävä fyysisen kunnon taso todetaan ennen virkaan nimittämistä. Joukko-osasto (vast), johon henkilö on hakeutumassa, järjestää hakijalle 12 min juoksutestin. Cooperin testissä on saavutettava vähintään tyydyttävä tulos sotilashenkilöstölle ikäluokittain ja sukupuolittain määritetyn taulukon mukaisesti.

Hakijalta odotamme suoritettua toisen asteen koulutusta (lukio tai ammatillinen perustutkinto) sekä aliupseeri- tai reserviupseerikurssia. Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme sitoutuneisuutta, huolellisuutta, yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Luemme eduksi metallialan koulutuksen ja työkokemuksen sekä kokemuksen tarkkuutta vaativista koneistus- ja hitsaustöistä.

Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
-tutkitusti hyvä työilmapiiri
-tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
-palvelussuhdeasuntoja
-erinomaiset liikuntamahdollisuudet
-virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
-tuettu työpaikkaruokailu

Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (viitenumero: 27-842-2016).

Web-osoite: http://www.puolustusvoimat.fi Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: Pohjankankaantie 125, 38840 NIINISALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Kapteeni Mauri Harjunen, Sektorijohtaja, 0299 574 410 Majuri Tommi Luomajärvi, Tuotantopäällikkö, 0299 574 400 Satu Tuupanen, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 815 304 Hakemukset: https://valtiolle.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjankankaantie 125, 38840 NIINISALO

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taisteluvälinealiupseeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kankaanpää , osoitteessa Pohjankankaantie 125, 38840 NIINISALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa