Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus


Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Puolustusvoimien tiedustelulaitos on Pääesikunnan alainen laitos, joka vastaa sotilasstrategisen ja lähialueen sotilaallisen tilanteen seurannasta, analysoinnista ja siitä raportoimisesta. Tiedustelulaitoksen tehtäviin kuuluvat myös muun muassa vastuu puolustushallinnon paikka- ja olosuhdetietopalvelusta, sotilastiedustelu- ja turvallisuustoimintojen täydennyskoulutuksen antaminen ja kriisinhallintaoperaatioiden tukeminen.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.5.2018.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 1.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Puolustusvoimien tiedustelulaitos, PL 9, 41161 Tikkakoski

Viran/tehtävän kuvaus:
Haemme suunnittelijaa Puolustusvoimien tiedustelulaitokseen Tikkakoskelle. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2018 saakka.

Suunnittelija vastaa paikkatietoaineistojen tuottamisesta ja analysoinnista. Lisäksi hän osallistuu paikkatietoaineistojen prosessoinnin ja analysoinnin menetelmien kehittämiseen.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. maanmittaustekniikan, geoinformatiikan tai tietojenkäsittelyn alalta).

Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme kykyä pitkäjänteiseen, oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä ryhmätyötaitoja.
Luemme eduksi:
Luemme eduksi aiemman työkokemuksen Puolustusvoimista sekä kokemuksen paikkatietoaineistojen tuottamisesta, analysoinnista ja hyödyntämisestä.
Työssä tarvittava kielitaito:
Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Kysymyksessä on Puolustusvoimien siviilivirka ESJA-arviointijärjestelmä virka. Tehtävässä noudatetaan virkamieslain 10 §:n mukaista koeaikaa.

Puolustusvoimissa muutoksen kohteena olevilla, irtisanomisuhanalaisilla, irtisanotuilla ja takaisinottovelvollisuuden piirissä
olevilla, vaatimukset täyttävillä henkilöillä, on etusija täytettäessä Puolustusvoimissa avoimia virkoja, viransijaisuuksia ja tehtäviä.
Palkkauksen peruste:
Puolustusvoimissa on käytössä tehtävän vaativuudenarviointiin perustuva palkkausjärjestelmä. Viran/tehtävän vaativuusluokka on ESJA 8-10 (tehtäväkohtainen palkanosa 2711,67 - 3070,79 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 37% tehtäväkohtaisesta palkasta. Uuden henkilön henkilökohtainen palkanosa on 17%.
Edut:
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
-tutkitusti hyvä työilmapiiri
-tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
-joustavuutta työaikoihin
-erinomaiset liikuntamahdollisuudet
-palvelussuhdeasuntoja
-virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
-tuettu työpaikkaruokailu

Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 41161 Tikkakoski Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Pasi Liuha
Puhelin: 0298 888 (vaihde)

Majuri Timo Kytölehto
Osastopäällikkö
Puhelin: 0298 888 (vaihde)

Suvi Sirainen
Puolustusvoimien rekrytointi
Puhelin: 0299 815 308

Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 41161 Tikkakoski

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnittelija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41161 - Jyväskylä , osoitteessa 41161 Tikkakoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa