Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

TYÖTEHTÄVÄT
Haemme suunnittelijaa Puolustusvoimien tiedustelulaitokseen Tikkakoskelle. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2018 saakka.

Suunnittelija vastaa paikkatietoaineistojen tuottamisesta ja analysoinnista. Lisäksi hän osallistuu paikkatietoaineistojen prosessoinnin ja analysoinnin menetelmien kehittämiseen.

ODOTUKSET
Hakijalta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. maanmittaustekniikan, geoinformatiikan tai tietojenkäsittelyn alalta).

Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme kykyä pitkäjänteiseen, oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä ryhmätyötaitoja.

Luemme eduksi aiemman työkokemuksen Puolustusvoimista sekä kokemuksen paikkatietoaineistojen tuottamisesta, analysoinnista ja hyödyntämisestä.

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.

EDUT
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
-tutkitusti hyvä työilmapiiri
-tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
-joustavuutta työaikoihin
-erinomaiset liikuntamahdollisuudet
-palvelussuhdeasuntoja
-virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
-tuettu työpaikkaruokailu

Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Viitenumero: 27-766-2016

Web-osoite: http://www.puolustusvoimat.fi Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 41161 TIKKAKOSKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pasi Liuha, 0298 888 (vaihde) Majuri Timo Kytölehto, Osastopäällikkö, 0298 888 (vaihde) Suvi Sirainen, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 815 308 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 41161 TIKKAKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41161 - Jyväskylä , osoitteessa 41161 TIKKAKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa