Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus


Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Karjalan prikaati on Kaakkois-Suomen puolustaja. Prikaati tuottaa Puolustusvoimille suorituskykyä kouluttamalla valmiusprikaatin joukkoja, alueellisia joukkoja ja paikallisjoukkoja, sekä pitää yllä käskettyä puolustusvalmiutta.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: Valtioneuvoston asetus 1033/2006. Vakituiseen virkaan on mahdollista tulla nimitetyksi perustason opintojen jälkeen yleensä viiden vuoden kuluessa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 4.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Karjalan prikaati, PL 5, 46141 Vekaranjärvi

Viran/tehtävän kuvaus:
Haemme opetusaliupseeria määräaikaiseen (5 v) aliupseerin virkaan Karjalan prikaatiin Vekaranjärvelle.

Opetusaliupseeri toimii huoltopalvelulinjan kouluttajana ja hänen vastuulleen kuuluvat koulutustapahtumien ja harjoituksien suunnittelu, valmistelu sekä johtaminen. Tehtävänhoitaja kouluttaa varusmiehiä ja osallistuu reserviläisten kouluttamiseen kaluston, taisteluvälineen tai ryhmän kouluttajana. Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen sotilaskeittäjäkurssin kouluttamiseen kaksi kertaa vuodessa.

Hakijalta odotamme:
Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Tehtävän edellyttämä riittävä fyysisen kunnon taso todetaan ennen virkaan nimittämistä. Joukko-osasto (vast), johon henkilö on hakeutumassa, järjestää hakijalle 12 min juoksutestin. Cooperin testissä on saavutettava vähintään tyydyttävä tulos sotilashenkilöstölle ikäluokittain ja sukupuolittain määritetyn taulukon mukaisesti.

Odotamme hakijalta toisen asteen koulutusta (ammatillinen peruskoulutus tai lukio) ja suoritettua aliupseeri- tai reservialiupseerikoulutusta. Lisäksi odotamme, että hakija on suorittanut johtajakoulutuksen huollon linjalla.

Hakijan eduksi luetaan Puolustusvoimien ja etenkin Karjalan prikaatin tuntemus.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä vastuullisuutta. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä itsenäisesti ja paineen alaisena. Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Tehtävässä noudatetaan virkamieslain 10 §:n mukaista koeaikaa.

Puolustusvoimissa muutoksen kohteena olevilla, irtisanomisuhanalaisilla, irtisanotuilla ja takaisinottovelvollisuuden piirissä olevilla, vaatimukset täyttävillä henkilöillä, on etusija täytettäessä puolustusvoimissa avoimia virkoja, viransijaisuuksia ja tehtäviä.
Palkkauksen peruste:
Puolustusvoimissa on käytössä tehtävän vaativuuden arviointiin perustuva palkkausjärjestelmä. Viran/tehtävän vaativuusluokka on AU 3 (tehtäväkohtainen palkanosa 1 787,62 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 37 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Uuden henkilön henkilökohtainen palkanosa on 17 %.
Edut:
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
- tutkitusti hyvä työilmapiiri
- tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
- joustavuutta työaikoihin
- palvelussuhdeasuntoja
- erinomaiset liikuntamahdollisuudet
- virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
- tuettu työpaikkaruokailu

Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 46141 Vekaranjärvi Työajat: jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vkoa Yhteystiedot: kapteeni Matti Niemeläinen
Puhelin: 0299 431 740

kapteeni Toni Tuhkanen
Puhelin: 0299 431 741

Satu Tuupanen
Puolustusvoimien rekrytointi
Puhelin: 0299 815 304 (vko 42)

Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 46141 Vekaranjärvi

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opetusaliupseeri, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vkoa. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa 46141 Vekaranjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa