Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

TYÖTEHTÄVÄT
Haemme opetusaliupseeria määräaikaiseen (5 v) aliupseerin virkaan Karjalan prikaatiin Vekaranjärvelle.

Opetusaliupseeri toimii huoltopalvelulinjan kouluttajana ja hänen vastuulleen kuuluvat koulutustapahtumien ja harjoituksien suunnittelu, valmistelu sekä johtaminen. Tehtävänhoitaja kouluttaa varusmiehiä ja osallistuu reserviläisten kouluttamiseen kaluston, taisteluvälineen tai ryhmän kouluttajana. Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen sotilaskeittäjäkurssin kouluttamiseen kaksi kertaa vuodessa.

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Tehtävän edellyttämä riittävä fyysisen kunnon taso todetaan ennen virkaan nimittämistä. Joukko-osasto (vast), johon henkilö on hakeutumassa, järjestää hakijalle 12 minuutin juoksutestin. Cooperin testissä on saavutettava vähintään tyydyttävä tulos sotilashenkilöstölle ikäluokittain ja sukupuolittain määritetyn taulukon mukaisesti.

Odotamme hakijalta toisen asteen koulutusta (ammatillinen peruskoulutus tai lukio) ja suoritettua aliupseeri- tai reservialiupseerikoulutusta. Lisäksi odotamme, että hakija on suorittanut johtajakoulutuksen huollon linjalla.

Hakijan eduksi luetaan Puolustusvoimien ja etenkin Karjalan prikaatin tuntemus.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä vastuullisuutta. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä itsenäisesti ja paineen alaisena.

EDUT
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
- tutkitusti hyvä työilmapiiri
- tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
- joustavuutta työaikoihin
- palvelussuhdeasuntoja
- erinomaiset liikuntamahdollisuudet
- virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
- tuettu työpaikkaruokailu

Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Viitenumero: 27-824-2016

Web-osoite: http://www.puolustusvoimat.fi Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 46140 VEKARANJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: kapteeni Matti Niemeläinen, 0299 431 740 kapteeni Toni Tuhkanen, 0299 431 741 Satu Tuupanen, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 815 304 (vko 42) Hakemukset: http://valtiolle.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 46140 VEKARANJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opetusaliupseeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 46140 - Kouvola , osoitteessa 46140 VEKARANJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa