Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Länsi-Suomen joukko-osasto Porin prikaati kouluttaa Säkylässä ja Niinisalossa varusmiehistä rautaisia kotimaan puolustajia, sekä vapaaehtoisista reserviläisistä ammattitaitoisia rauhanturvaajia maailman kriisialueille. Porin prikaati vastaa sotilaallisen valmiuden ylläpidosta ja kehittämisestä Länsi-Suomessa sekä palvelee aluetoimistojen välityksellä asevelvollisuusasioissa kuuden maakunnan alueella.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2017.
Määräaikaisuuden syy: sijaisuus
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Porin prikaati, PL 5, 38841 Niinisalo

Viran/tehtävän kuvaus:
Haemme joukkueen kouluttajaa kranaatinheitinkomppaniaan määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.1.-31.12.2017 Porin prikaatiin Niinisaloon. Toteutat joukkueen koulutuksen perus-, erikois- ja joukkokoulutuskausilla ja osallistut myös varusmiesjohtajien johtaja- ja kouluttajakoulutuksen sekä jatko- ja täydennyskoulutuksen toimeenpanemiseen. Vastaat joukkueen palvelusturvallisuudesta ja osallistut ammuntojen varotehtäviin. Valvot koulutuskaluston sekä varusteiden ja materiaalin käyttöä ja huoltoa. Toimit tarvittaessa joukkueen johtajan sijaisena.

Hakijalta odotamme:
Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Tehtävän edellyttämä riittävä fyysisen kunnon taso todetaan ennen virkaan nimittämistä. Joukko-osasto (vast), johon henkilö on hakeutumassa, järjestää hakijalle 12 min juoksutestin. Cooperin testissä on saavutettava vähintään tyydyttävä tulos sotilashenkilöstölle ikäluokittain ja sukupuolittain määritetyn taulukon mukaisesti.

Hakijalta odotamme:
-soveltuvaa toisen asteen koulutusta (lukio tai ammatillinen perustutkinto)
-kokemusta kranaatinheitinkomppaniasta toimintaympäristönä
-hyvää fyysistä kuntoa ja kädentaitoja
-hyviä vuorovaikutustaitoja
-oma-aloitteellisuutta ja organisointikykyä
-kykyä itsenäiseen työskentelyyn Luemme eduksi:
Luemme eduksi tulitoiminta- ja johtamisjärjestelmien tuntemuksen sekä suoritetun aliupseeri- tai reserviupseerikurssin.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, tahtoa kehittää itseään työtehtävien hoidossa sekä suunnitelmallisia ja johdonmukaisia työskentelytapoja.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Tehtävässä noudatetaan virkamieslain 10 §:n mukaista koeaikaa.

Puolustusvoimissa muutoksen kohteena olevilla, irtisanomisuhanalaisilla, irtisanotuilla ja takaisinottovelvollisuuden piirissä olevilla, vaatimukset täyttävillä henkilöillä, on etusija täytettäessä puolustusvoimissa avoimia virkoja, viransijaisuuksia ja tehtäviä.
Palkkauksen peruste:
Puolustusvoimissa on käytössä tehtävän vaativuuden arviointiin perustuva palkkausjärjestelmä. Tehtävän vaativuusluokka on AU 4 (tehtäväkohtainen palkanosa 1840,00 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 37 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Uuden henkilön henkilökohtainen palkanosa on 17 %.
Edut:
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
-tutkitusti hyvä työilmapiiri
-tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan avulla
-palvelussuhdeasuntoja
-erinomaiset liikuntamahdollisuudet
-virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
-tuettu työpaikkaruokailu

Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 38841 Niinisalo Työajat: jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vko Yhteystiedot: Kapteeni Mikko Bäckström
Puhelin: 0299 443 550

Kapteeni Erik Stenström
Puhelin: 0299 443 551

Päivi Hämäläinen
Puolustusvoimien rekrytointi
Puhelin: 0299 815 303 (ei vko 42)

Satu Tuupanen
Puolustusvoimien rekrytointi
Puhelin: 0299 815 304 (vko 42)

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0033b186-e226-49d7-925d-5ccf880d36a1 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 38841 Niinisalo

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opetusaliupseeri, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vko . Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 38841 - Kankaanpää , osoitteessa 38841 Niinisalo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa