Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

TYÖTEHTÄVÄT
Haemme joukkueen kouluttajaa kranaatinheitinkomppaniaan määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.1.-31.12.2017 Porin prikaatiin Niinisaloon. Toteutat joukkueen koulutuksen perus-, erikois- ja joukkokoulutuskausilla ja osallistut myös varusmiesjohtajien johtaja- ja kouluttajakoulutuksen sekä jatko- ja täydennyskoulutuksen toimeenpanemiseen. Vastaat joukkueen palvelusturvallisuudesta ja osallistut ammuntojen varotehtäviin. Valvot koulutuskaluston sekä varusteiden ja materiaalin käyttöä ja huoltoa. Toimit tarvittaessa joukkueen johtajan sijaisena.

ODOTUKSET
Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Tehtävän edellyttämä riittävä fyysisen kunnon taso todetaan ennen virkaan nimittämistä. Joukko-osasto (vast), johon henkilö on hakeutumassa, järjestää hakijalle 12 min juoksutestin. Cooperin testissä on saavutettava vähintään tyydyttävä tulos sotilashenkilöstölle ikäluokittain ja sukupuolittain määritetyn taulukon mukaisesti.

Hakijalta odotamme:
-soveltuvaa toisen asteen koulutusta (lukio tai ammatillinen perustutkinto)
-kokemusta kranaatinheitinkomppaniasta toimintaympäristönä
-hyvää fyysistä kuntoa ja kädentaitoja
-hyviä vuorovaikutustaitoja
-oma-aloitteellisuutta ja organisointikykyä
-kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Luemme eduksi tulitoiminta- ja johtamisjärjestelmien tuntemuksen sekä suoritetun aliupseeri- tai reserviupseerikurssin.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, tahtoa kehittää itseään työtehtävien hoidossa sekä suunnitelmallisia ja johdonmukaisia työskentelytapoja.

EDUT
-tutkitusti hyvä työilmapiiri
-tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan avulla
-palvelussuhdeasuntoja
-erinomaiset liikuntamahdollisuudet
-virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
-tuettu työpaikkaruokailu

Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Viitenumero: 27-594-2016

Web-osoite: http://www.puolustusvoimat.fi Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 38841 NIINISALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Kapteeni Mikko Bäckström, 0299 443 550 Kapteeni Erik Stenström, 0299 443 551 Päivi Hämäläinen, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 815 303 (ei vko 42) Satu Tuupanen, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 815 304 (vko 42) Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 38841 NIINISALO

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opetusaliupseeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 38841 - Kankaanpää , osoitteessa 38841 NIINISALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa