Duunitori suosittelee
Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

TYÖTEHTÄVÄT
Haemme opetusaliupseeria määräaikaiseen (5 v) aliupseerin virkaan Kainuun prikaatiin Kajaaniin. Tehtävä sijoittuu Kuopion huoltopataljoonan Huoltokomppaniaan.

Joukkueen varajohtajan tehtävässä toteutat päivittäisiä koulutustapahtumia itsenäisesti tai toisen kouluttajan ohjeiden mukaisesti varusmiehille ja reserviläisille. Suunnittelet, valmistelet ja johdat ryhmätason vaativia harjoituksia, joukkuetason perusharjoituksia, koulu- ja taisteluammuntoja sekä toimit tulitoiminnan valvojana ja avustavissa tehtävissä vaativammissa taisteluammunnoissa. Ohjeistat varusmiesjohtajia ja annat palautetta heidän toiminnastaan.

ODOTUKSET
Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Tehtävän edellyttämä riittävä fyysisen kunnon taso todetaan ennen virkaan nimittämistä. Joukko-osasto (vast), johon henkilö on hakeutumassa, järjestää hakijalle 12 min juoksutestin. Cooperin testissä on saavutettava vähintään tyydyttävä tulos sotilashenkilöstölle ikäluokittain ja sukupuolittain määritetyn taulukon mukaisesti.

Hakijalta odotamme suoritettua aliupseeri- tai reserviupseerikoulutusta ja toisen asteen koulutusta (ammatillinen perustutkinto tai lukio).
Eduksi luemme kokemuksen kouluttajan tehtävistä, sotilasammatilliset opinnot, varusmiespalveluksen huoltolinjalla ja toimintaympäristön tuntemuksen.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja sopeutumiskykyä.

EDUT
- tutkitusti hyvä työilmapiiri
- tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
- joustavuutta työaikoihin
- palvelussuhdeasuntoja
- erinomaiset liikuntamahdollisuudet
- virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
- tuettu työpaikkaruokailu

Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Viitenumero: 27-839-2016

Web-osoite: http://www.puolustusvoimat.fi Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 87500 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kapteeni Arttu Muinonen, Huoltokomppanian päällikkö, 0299 451 210 Päivi Hämäläinen, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 815 303 (ei vko 42) Satu Tuupanen, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 815 304 (vko 42) Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5e2da840-e1d5-4c6e-a887-53dc24b84104 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Puolustusvoimien palvelukeskus PL 77 80101 Joensuu Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87500 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opetusaliupseeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87500 - Kajaani , osoitteessa 87500 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa