Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus


Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Maasotakoulu on maavoimien puolustushaarakoulu. Sen päätehtävät ovat palkatun henkilökunnan ja asevelvollisten koulutus, maavoimien tutkimus- ja kehittämistehtävät sekä valmiustehtävät. Päätehtävillään Maasotakoulu tuottaa suorituskykyä puolustusvoimille ja erityisesti maavoimille. Maasotakoulussa työskentelee noin 600 henkilöä viidellä eri paikkakunnalla: Lappeenrannassa, Haminassa, Hattulassa, Riihimäellä ja Kankaanpäässä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: Valtioneuvoston asetus 1033/2006. Vakituiseen virkaan on mahdollista tulla nimitetyksi perustason opintojen jälkeen yleensä viiden vuoden kuluessa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Maasotakoulu, PL 54, 49401 Hamina

Viran/tehtävän kuvaus:
Maasotakoulu hakee kahta opetusaliupseeria määräaikaiseen (5 v) aliupseerin virkaan Haminaan. Tehtävät sijoittuvat Reserviupseerikoulun alaisuudessa toimivaan Jääkärikomppaniaan.

Tehtävänhoitaja toimii alokasjoukkueen varajohtajana peruskoulutuskaudella sekä
kouluttajana E- ja J-kaudella. Hänen tehtävänään on suunnitella, valmistella ja johtaa koulutukset ja oppitunnit. Lisäksi hän kouluttaa reserviläisiä kertausharjoituksissa ja toimii joukkueenjohtajan sijaisena.

Tehtävään sisältyy noin 40 - 60 harjoitusvuorokautta vuodessa.

Hakijalta odotamme:
Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut Suomen puolustusvoimissa tai rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Tehtävän edellyttämä riittävä fyysisen kunnon taso todetaan ennen virkaan nimittämistä. Joukko-osasto (vast), johon henkilö on hakeutumassa, järjestää hakijalle 12 min juoksutestin. Cooperin testissä on saavutettava vähintään tyydyttävä tulos sotilashenkilöstölle ikäluokittain ja sukupuolittain määritetyn taulukon mukaisesti.

Odotamme hakijalta suoritettua aliupseeri- tai reserviupseerikoulutusta sekä toisen asteen koulutusta (ammatillinen perustutkinto tai lukio). Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa työkokemusta Puolustusvoimissa sekä sitoutumista osaamisen kehittämiseen ja työskentelyyn sotilaspoliisiyksikössä. Luemme eduksi:
Luemme eduksi sotilaspoliisin koulutuksen, työkokemuksen ammattialiupseerina ja sotilasammatilliset opinnot. Eduksi luetaan myös voimassaolevat voimankäytön kouluttajaoikeudet.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja, johtamistaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Tehtävässä noudatetaan virkamieslain 10 §:n mukaista koeaikaa.

Puolustusvoimissa muutoksen kohteena olevilla, irtisanomisuhanalaisilla, irtisanotuilla ja takaisinottovelvollisuuden piirissä olevilla, vaatimukset täyttävillä henkilöillä, on etusija täytettäessä Puolustusvoimissa avoimia virkoja, viransijaisuuksia ja tehtäviä.
Palkkauksen peruste:
Puolustusvoimissa on käytössä tehtävän vaativuudenarviointiin perustuva palkkausjärjestelmä. Viran/tehtävän vaativuusluokka on AU 4 (tehtäväkohtainen palkanosa 1 840 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 37 %tehtäväkohtaisesta palkasta. Uuden henkilön henkilökohtainen palkanosa on 17 %.
Edut:
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.

-tutkitusti hyvä työilmapiiri
-tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
-joustavuutta työaikoihin
-erinomaiset liikuntamahdollisuudet
-palvelussuhdeasuntoja
-virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
-tuettu työpaikkaruokailu

Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 49401 Hamina Työajat: jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vkoa Yhteystiedot: Kapteeni Ville Nousiainen
Puhelin: 0299 800 (vaihde)

Kapteeni Heikki Lämsä
Puhelin: 0299 800 (vaihde)

Titta Hyvärinen
Puolustusvoimien rekrytointi
Puhelin: 0299 815 302

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=298ff4b0-eddf-46b5-8843-806598f120a9 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 49401 Hamina

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opetusaliupseeri, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vkoa. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 49401 - Hamina , osoitteessa 49401 Hamina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa