Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus


Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Rannikkolaivasto on laivastovalmiusyhtymä. Rannikkolaivasto ylläpitää korkeaa valmiutta alueellisen koskemattomuuden turvaamiseen, meriliikenteen suojaamiseen ja merellisten hyökkäysten torjuntaan sekä kouluttaa sodanajan joukkoja merivoimille. Rannikkolaivaston merellistä suorituskykyä voidaan käyttää muiden viranomaisten tukemiseen ja kansainvälisiin kriisinhallintatehtäviin.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: Valtioneuvoston asetus 1033/2006. Vakituiseen virkaan on mahdollista tulla nimitetyksi perustason opintojen jälkeen yleensä viiden vuoden kuluessa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Rannikkolaivasto (Turku), PL 5, 20241 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:
Haemme merenkulkualiupseeria määräaikaiseen (5 v) aliupseerin virkaan Rannikkolaivaston Pansion tukikohtaan Turkuun. Tehtävä sijoittuu 8.huoltolaivueen 2.Kuljetusviirikön Öljyntorjunta-alus Hallille.

2. merenkulkualiupseerin tehtävässä toimit merenkulkualan kouluttajana aluksella sekä varusmiesten että henkilökunnan osalta. Suunnittelet ja valmistelet aluksen reitit ja öljyntorjunnan edellyttämät merenkululliset suunnitelmat. Toteutat merikarttojen päivityksen ja toimit vanhemman merenkulku-aliupseerin sijaisena. Osallistut myös viestiliikenteen hoitamiseen, öljyntorjunnassa öljyntorjuntakaluston käyttöön sekä toimit päällikön apuna johto- ja viestikaluston käyttäjänä. Lisäksi valmistelet kansainvälisissä harjoituksissa tarvittavat kartat ja osallistut toiminnan suunnitteluun yhteistoiminnassa ulkomaisten viranomaisten kanssa.

Hakijalta odotamme:
Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Tehtävän edellyttämä riittävä fyysisen kunnon taso todetaan ennen virkaan nimittämistä. Joukko-osasto (vast), johon henkilö on hakeutumassa, järjestää hakijalle 12 min juoksutestin. Cooperin testissä on saavutettava vähintään tyydyttävä tulos sotilashenkilöstölle ikäluokittain ja sukupuolittain määritetyn taulukon mukaisesti.

Tehtävä edellyttää merikelpoisuustarkastuksen läpäisemistä, jossa korostuu näkö- ja värinäkövaatimukseet.

Hakijalta odotamme suoritettua aliupseeri- tai reserviupseerikoulutusta, toisen asteen koulutusta (ammatillinen perustutkinto tai lukio) sekä kokemusta Puolustusvoimista. Luemme eduksi:
Eduksi luemme veneenkuljettajakirjan, vahtiupseerin tutkinnon, kokemuksen merenkulkualan tehtävistä ja Merivoimien toimintaympäristön tuntemuksen.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme soveltuvuutta laivapalvelukseen, hyviä ryhmätyöskentelytaitoja sekä valmiutta epäsäännöllisiin työaikoihin (öljyntorjuntavalmius).
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Tehtävässä noudatetaan virkamieslain 10 §:n mukaista koeaikaa.

Puolustusvoimissa muutoksen kohteena olevilla, irtisanomisuhanalaisilla, irtisanotuilla ja takaisinottovelvollisuuden piirissä olevilla, vaatimukset täyttävillä henkilöillä, on etusija täytettäessä puolustusvoimissa avoimia virkoja, viransijaisuuksia ja tehtäviä.
Palkkauksen peruste:
Puolustusvoimissa on käytössä tehtävän vaativuuden arviointiin perustuva palkkausjärjestelmä. Viran/tehtävän vaativuusluokka on AU 5 (tehtäväkohtainen palkanosa 1 963,54 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 37 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Uuden henkilön henkilökohtainen palkanosa on 17 %.
Edut:
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
- tutkitusti hyvä työilmapiiri
- tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
- joustavuutta työaikoihin
- palvelussuhdeasuntoja
- erinomaiset liikuntamahdollisuudet
- virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
- tuettu työpaikkaruokailu

Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 20241 Turku Työajat: jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vkoa Yhteystiedot: Kapteeniluutnantti Mika Rimpelä
Viirikön päällikkö
Puhelin: 0299 318 201

Kapteeniluutnantti Ari Mäkinen
Aluksen päällikkö
Puhelin: 0299318211

Päivi Hämäläinen
Puolustusvoimien rekrytointi
Puhelin: 0299 815 303

Satu Tuupanen
Puolustusvoimien rekrytointi
Puhelin: 0299 815 304 (vko 42)

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=02ce052d-fccf-49b1-9b3f-d5453f3dbe99 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20241 Turku

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Merenkulkualiupseeri, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vkoa. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20241 - Turku , osoitteessa 20241 Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa