Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työpaikkakuvaus

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Haemme merenkulkualiupseeria määräaikaiseen (5 v) aliupseerin virkaan Rannikkolaivaston Pansion tukikohtaan Turkuun. Tehtävä sijoittuu 8.huoltolaivueen 2.Kuljetusviirikön Öljyntorjunta-alus Hallille.

2. merenkulkualiupseerin tehtävässä toimit merenkulkualan kouluttajana aluksella sekä varusmiesten että henkilökunnan osalta. Suunnittelet ja valmistelet aluksen reitit ja öljyntorjunnan edellyttämät merenkululliset suunnitelmat. Toteutat merikarttojen päivityksen ja toimit vanhemman merenkulku-aliupseerin sijaisena. Osallistut myös viestiliikenteen hoitamiseen, öljyntorjunnassa öljyntorjuntakaluston käyttöön sekä toimit päällikön apuna johto- ja viestikaluston käyttäjänä. Lisäksi valmistelet kansainvälisissä harjoituksissa tarvittavat kartat ja osallistut toiminnan suunnitteluun yhteistoiminnassa ulkomaisten viranomaisten kanssa.

ODOTUKSET:
Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Tehtävän edellyttämä riittävä fyysisen kunnon taso todetaan ennen virkaan nimittämistä. Joukko-osasto (vast), johon henkilö on hakeutumassa, järjestää hakijalle 12 min juoksutestin. Cooperin testissä on saavutettava vähintään tyydyttävä tulos sotilashenkilöstölle ikäluokittain ja sukupuolittain määritetyn taulukon mukaisesti.

Tehtävä edellyttää merikelpoisuustarkastuksen läpäisemistä, jossa korostuu näkö- ja värinäkövaatimukseet.

Hakijalta odotamme suoritettua aliupseeri- tai reserviupseerikoulutusta, toisen asteen koulutusta (ammatillinen perustutkinto tai lukio) sekä kokemusta Puolustusvoimista.

Eduksi luemme veneenkuljettajakirjan, vahtiupseerin tutkinnon, kokemuksen merenkulkualan tehtävistä ja Merivoimien toimintaympäristön tuntemuksen.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme soveltuvuutta laivapalvelukseen, hyviä ryhmätyöskentelytaitoja sekä valmiutta epäsäännöllisiin työaikoihin (öljyntorjuntavalmius).

EDUT
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
- tutkitusti hyvä työilmapiiri
- tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
- joustavuutta työaikoihin
- palvelussuhdeasuntoja
- erinomaiset liikuntamahdollisuudet
- virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
- tuettu työpaikkaruokailu

Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

ID 27-822-2016

Web-osoite: http://www.puolustusvoimat.fi Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 02471 UPINNIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kapteeniluutnantti Mika Rimpelä , Viirikön päällikkö, 0299 318 201 Kapteeniluutnantti Ari Mäkinen, Aluksen päällikkö, 0299318211 Päivi Hämäläinen, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 815 303 (ei vko 42) Satu Tuupanen, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 815 304 (vko 42) Hakemukset: http://valtiolle.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02471 UPINNIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Merenkulkualiupseeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02471 - Kirkkonummi , osoitteessa 02471 UPINNIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa