Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

TYÖTEHTÄVÄT
Haemme ICT-järjestelmäpäällikköä Järjestelmäkeskuksen johtamisjärjestelmäsektorille Tampereelle.

Tehtävässä toimitaan Maavoimien johtamisjärjestelmien järjestelmäarkkitehtina. Hänen vastuulla on yhteen sovittaa maanpuolustuksen johtamisjärjestelmät tietoteknisellä tasolla ja huolehtia yhteensopivuudesta puolustusvoima- ja puolustushaaratasoille. Lisäksi tehtävässä osallistutaan hankintojen valmisteluun sekä valvotaan tarjouspyyntöasiakirjojen laadullista sisältöä. Järjestelmäarkkitehti seuraa myös alan teknistä kehitystä sekä antaa siihen liittyvää koulutusta ja ohjeistusta.

ODOTUKSET
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi tietotekniikan, tietoliikennetekniikan tai tietojärjestelmätieteen alalta ja noin 10 vuoden työkokemusta tehtävää tukevalta alalta. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi alan syvää tuntemusta ja laajaa järjestelmäsuunnitteluosaamista erityisesti käsite- ja tietomallintamisen sekä toiminnallisen määrittelyn alueilta.

Odotamme myös kokemusta tietoteknisten järjestelmien toiminnallisesta suunnittelusta, UML 2.0 ja XML tekniikoiden hallintaa sekä järjestelmien välisten rajapintojen suunnitteluosaamista.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestymistä tukee myös kyky pelkistää asioita sekä kuvata ja mallintaa asioita selkeästi. Arvostamme myös hyvää suullista ja kirjallista esityskykyä.

Luemme eduksi hakijan osaamisen yleisesti johtamisjärjestelmien kehittämisestä ja hallinnasta sekä erityisesti sotilaallisista johtamisjärjestelmistä.

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista työskentelyä englanniksi.

EDUT
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.

-tutkitusti hyvä työilmapiiri
-tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
-joustavuutta työaikoihin
-erinomaiset liikuntamahdollisuudet
-palvelussuhdeasuntoja
-virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
-tuettu työpaikkaruokailu

Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Viitenumero: 27-780-2016

Web-osoite: http://www.puolustusvoimat.fi Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 33541 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Insinöörimajuri Jari Viuho, 0299 578 430 Ismo Piironen, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 815 310 Hakemukset: http://valtiolle.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33541 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ICT-järjestelmäpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33541 - Tampere , osoitteessa 33541 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa