Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus


Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Räjähdekeskus on osa Puolustusvoimien logistiikkalaitosta. Räjähdekeskus vastaa puolustusvoimien räjähteiden tuottamisesta, räjähteiden käytöstä poistosta ja koetoiminnasta. Räjähdekeskuksen hallinto on keskitetty Ähtäriin. Tuotanto-osaston neljä toimipistettä sijaitsevat Haapajärvellä, Keuruulla, Niinisalossa ja Ähtärissä. Räjähdekeskuksen kokonaisvahvuus on 150 henkilöä. Räjähdekeskuksen asiakkaita ovat puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen esikunnat ja joukko-osastot.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 1.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Räjähdekeskus / Tuotanto-osasto, Ähtärin toimipiste, Myllymäentie 211, 63700 Ähtäri

Viran/tehtävän kuvaus:
Haemme huoltolatyöntekijää vakituiseen tehtävään Räjähdekeskuksen Ähtärin toimipisteeseen. Huoltolatyöntekijä toteuttaa vaativia räjähdetöitä ampumatarvikkeiden valmistuksesta huoltoon ja kunnossapitoon sekä käytöstäpoistoon. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. ruudin ilmastointi, panosvalmistus, ampumatarvikkeiden kunnostustyöt, räjähteiden ja ampumatarvikkeiden purkaminen käsityönä sekä automaattilaitteistoilla, pienräjähteiden hävittäminen polttorummussa tai räjähteiden hävittäminen polttamalla ja räjäyttämällä.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta odotamme toisen asteen koulutusta (ammatillinen perustutkinto tai lukio), aikaisempaa työkokemusta teollisuusalan työtehtävistä sekä koulutusta tai muuta pätevyyttä vaarallisten aineiden käsittelyyn. Luemme eduksi kokemuksen räjähdetöistä.

Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme tarkkuutta ja huolellisuutta, yhteistyökykyä sekä aktiivista otetta työmenetelmien kehittämiseen. Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Kysymyksessä on Puolustusvoimien siviilivirka SIV-arviointijärjestelmä virka. Tehtävässä noudatetaan virkamieslain 10 §:n mukaista koeaikaa.

Puolustusvoimissa muutoksen kohteena olevilla, irtisanomisuhanalaisilla, irtisanotuilla ja takaisinottovelvollisuuden piirissä olevilla, vaatimukset täyttävillä henkilöillä, on etusija täytettäessä puolustusvoimissa avoimia virkoja, viransijaisuuksia ja tehtäviä.
Palkkauksen peruste:
Puolustusvoimissa on käytössä tehtävän vaativuuden arviointiin perustuva palkkausjärjestelmä. Viran/tehtävän vaativuusluokka on SIV 5 (tehtäväkohtainen palkanosa 1834,58 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 37 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Uuden henkilön henkilökohtainen palkanosa on 17 %.
Edut:
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
-tutkitusti hyvä työilmapiiri
-tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
-palvelussuhdeasuntoja
-erinomaiset liikuntamahdollisuudet
-virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
-tuettu työpaikkaruokailu

Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 63700 Ähtäri Työajat: jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vko Yhteystiedot: Simopekka Lonka
Työnjohtaja
Puhelin: 0299 574 142

Insinöörikapteeni Juha Ahola
Huoltolan johtaja
Puhelin: 0299 574 140

Satu Matinlauri
Puolustusvoimien rekrytointi
Puhelin: 0299 815 301

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e97f4c84-b717-4d0b-87ad-47c84cfc6252 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 63700 Ähtäri

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltolatyöntekijä, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vko . Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 63700 - Ähtäri , osoitteessa 63700 Ähtäri . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa