Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus


Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Räjähdekeskus on osa Puolustusvoimien logistiikkalaitosta. Räjähdekeskus vastaa puolustusvoimien räjähteiden tuottamisesta, räjähteiden käytöstä poistosta ja koetoiminnasta. Räjähdekeskuksen hallinto on keskitetty Ähtäriin. Tuotanto-osaston neljä toimipistettä sijaitsevat Haapajärvellä, Keuruulla, Niinisalossa ja Ähtärissä. Räjähdekeskuksen kokonaisvahvuus on 150 henkilöä. Räjähdekeskuksen asiakkaita ovat puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen esikunnat ja joukko-osastot.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2017.
Määräaikaisuuden syy: sijaisuus
Työaikamuoto: Viikkotyöaika. työaika 38 h 15 min / vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Räjähdekeskus / Tuotanto-osasto, Haapajärven toimipiste, Varikontie 95, 85800 Haapajärvi

Viran/tehtävän kuvaus:
Haemme asentajaa Räjähdekeskuksen Haapajärven toimipisteen käynnissäpitoon vuoden sijaisuuteen.

Asentaja ylläpitää tuotantolaitteistoja tekemällä ennakkohuoltoja, koneistustöitä, korjauksia, asennuksia ja tarkastuksia mekaniikan ml. hydrauliikan ja pneumatiikan osa-alueilla. Tehtävään sisältyy myös koneisiin ja laitteisiin liittyvät ilmastointi- ja putkityöt, konepajatyöt sekä uusvalmistus, sorvaus, jyrsintä ja poraus. Myös työkalujen valmistus, suunnittelu ja työmenetelmien kehittäminen kuuluvat toimenkuvaan. Lisäksi erilaiset hitsaukset, lämpökäsittelyt ja nostoapuvälineiden tarkistukset sisältyvät tehtävään.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Hakijalta odotamme:
Odotamme hakijalta vähintään toisen asteen ammatillista koulutusta, alan työkokemusta vähintään kaksi vuotta sekä vähintään B -ajokorttia. Luemme eduksi:
Eduksi luemme soveltuvan koulutuksen (esim. kone- ja metalliala), kokemuksen asennus- ja hitsaustöistä (puikko, mig/tig) sekä kokemuksen koneistus- ja kunnossapitotöistä.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä nopeaa omaksumiskykyä.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Kysymyksessä on Puolustusvoimien siviilivirka (SIV-arviointijärjestelmä). Tehtävässä noudatetaan virkamieslain 10 §:n mukaista koeaikaa.

Puolustusvoimissa muutoksen kohteena olevilla, irtisanomisuhanalaisilla, irtisanotuilla ja takaisinottovelvollisuuden piirissä olevilla, vaatimukset täyttävillä henkilöillä, on etusija täytettäessä puolustusvoimissa avoimia virkoja, viransijaisuuksia ja tehtäviä.
Palkkauksen peruste:
Puolustusvoimissa on käytössä tehtävän vaativuuden arviointiin perustuva palkkausjärjestelmä. Viran/tehtävän vaativuusluokka on SIV 7 (tehtäväkohtainen palkanosa 2 058,78 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 37 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Uuden henkilön henkilökohtainen palkanosa on 17 %.
Edut:
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
- tutkitusti hyvä työilmapiiri
- tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
- erinomaiset liikuntamahdollisuudet
- virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön

Työnantaja: Puolustusvoimat Sijainti: 85800 Haapajärvi Työajat: viikkotyöaika. työaika 38 h 15 min / vko Yhteystiedot: Arto Eskola
Suunnittelija
Puhelin: 0299 574 202

Päivi Hämäläinen
Puolustusvoimien rekrytointi
Puhelin: 0299 815 303 (poissa vko 42)

Satu Tuupanen
Puolustusvoimien rekrytointi
Puhelin: 0299 815 304

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a7d33cb8-25e4-4a15-a3fd-93c3d17ae7d8 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 85800 Haapajärvi

Yritystiedot

Toiminimi Puolustusvoimat Y-tunnus 0952029-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Puolustusvoimat. Kyseessä on viikkotyöaika. työaika 38 h 15 min / vko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85800 - Haapajärvi , osoitteessa 85800 Haapajärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa