Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme puoliperävaununkuljettajaa pääkaupunkiseudulle. Työ on siistiä varastonsiirto- ja jakeluajoa arkisin. Tuotteet lähinnä elintarvikkeita lavoissa ja rullakoissa.Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Sähköpässin käyttökokemus vaaditaan. Luonteeltasi olet reipas ja luotettava ja säntillinen. Oma henkilöauto on eduksi siirryttäessä työpaikalle. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä oheinen hakemus. Kerro siinä millainen koulutus sinulla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puoliperävaununkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Toimi Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00580 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa