Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme puoliperävaununkuljettajaa pääkaupunkiseudulle. Työ on siistiä varastonsiirto- ja jakeluajoa arkisin. Tuotteet lähinnä elintarvikkeita lavoissa ja rullakoissa.Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Sähköpässin käyttökokemus vaaditaan. Luonteeltasi olet reipas ja luotettava ja säntillinen. Oma henkilöauto on eduksi siirryttäessä työpaikalle. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä oheinen hakemus. Kerro siinä millainen koulutus sinulla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puoliperävaununkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Toimi Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00580 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa