Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme puoliperävaununkuljettajaa pääkaupunkiseudulle. Työ on siistiä varastonsiirto- ja jakeluajoa arkisin. Tuotteet lähinnä elintarvikkeita lavoissa ja rullakoissa.Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Sähköpässin käyttökokemus vaaditaan. Luonteeltasi olet reipas ja luotettava ja säntillinen. Oma henkilöauto on eduksi siirryttäessä työpaikalle. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä oheinen hakemus. Kerro siinä millainen koulutus sinulla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puoliperävaununkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Toimi Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus