Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme Heinävedelle maalareita pidempikestoiseen työsuhteeseen, jossa myös mahdollisuus työllistyä vakituisesti.Työt alkavat porrastetusti loka-marraskuussa.
Etsimme pulverimaalaajaa (automaattilinjalle) sekä myös märkämaalaajaa (raepuhallus).
Työvuorot kahdessa vuorossa, hakijoilta kuitenkin edellytetään mahdollisuus tarvittaessa työskennellä myös kolmessa vuorossa.
Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta ja ilmaise hakulomakkeella kumpaanko maalaustehtävään haet. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 79700, Heinävesi, Suomi Yhteystiedot: Jouni Korhonen, jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi, 0400 480 613, arkisin klo 10-14 Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 79700, Heinävesi, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pulveri- ja märkämaalaaja, Heinävesi, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 79700 - Heinävesi , osoitteessa 79700, Heinävesi, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa