Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme Heinävedelle maalareita pidempikestoiseen työsuhteeseen, jossa myös mahdollisuus työllistyä vakituisesti.
Työt alkavat porrastetusti loka-marraskuussa.

Etsimme pulverimaalaajaa (automaattilinjalle) sekä myös märkämaalaajaa (raepuhallus).

Työvuorot kahdessa vuorossa, hakijoilta kuitenkin edellytetään mahdollisuus tarvittaessa työskennellä myös kolmessa vuorossa.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta ja ilmaise hakulomakkeella kumpaanko maalaustehtävään haet. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Web-osoite: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/ Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 79700 HEINÄVESI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: loka-marraskuussa Yhteystiedot: jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi, 0400 480 613 Hakemukset: https://rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2546 Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 13:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 79700 HEINÄVESI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pulveri- ja märkämaalaaja, Heinävesi, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 79700 - Heinävesi , osoitteessa 79700 HEINÄVESI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa