Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pulse Finland has developed a unique manufacturing technology to print conductive patterns and traces on 3D surfaces. The system integrates state of the art motion technology, modern factory automation, high performing printing technique and advanced 3D designing. More on www.fluidant.com. Mechanical Design Engineer, Mekaniikkasuunnittelija, Oulu Your main task will be ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Oulu tuotesuunnittelu ja -muotoilu Oulu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Oulu tuotesuunnittelu ja -muotoilu tuotesuunnittelu ja -muotoilu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pulse Finland Oy Y-tunnus 1933992-8 Toimiala Elektronisten komponenttien valmistus Rinnakkaistoiminimet LK-Products Finland, LK Products

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mechanical Design Engineer, Mekaniikkasuunnitt., on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Pulse Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulunsalo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa