Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pulse Finland has developed a unique manufacturing technology to print conductive patterns and traces on 3D surfaces. The system integrates state of the art motion technology, modern factory automation, high performing printing technique and advanced 3D designing. More on www.fluidant.com. Mechanical Design Engineer, Mekaniikkasuunnittelija, Oulu Your main task will be ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Oulu tuotesuunnittelu ja -muotoilu Oulu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Oulu tuotesuunnittelu ja -muotoilu tuotesuunnittelu ja -muotoilu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pulse Finland Oy Y-tunnus 1933992-8 Toimiala Elektronisten komponenttien valmistus Rinnakkaistoiminimet LK-Products Finland, LK Products

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mechanical Design Engineer, Mekaniikkasuunnitt., on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Pulse Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulunsalo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa