Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme laillistettua puheterapeuttia Vantaan toimipisteeseemme. CogniMed on osa yli 40-vuotta toiminutta Valmennuskeskus-konsernia yhdessä Valmennuskeskuksen ja Valmennuskeskus Publicin kanssa. Konserni on perheyritys ja työllistää yhteensä noin 70 henkilöä eri puolilla Suomea. CogniMed on vuonna 2014 perustettu terveydenhuollon yritys, joka liittyi osaksi Valmennuskeskusta kesällä 2016. Puheterapiapalveluita yrityksemme tarjoaa tällä hetkellä Uudellamaalla ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Vantaa psykologia ja psykiatria Vantaa muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Cognimed Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus