Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsimme laillistettua puheterapeuttia Vantaan toimipisteeseemme.

CogniMed on osa yli 40-vuotta toiminutta Valmennuskeskus-konsernia yhdessä Valmennuskeskuksen ja Valmennuskeskus Publicin kanssa. Konserni on perheyritys ja työllistää yhteensä noin 70 henkilöä eri puolilla Suomea. CogniMed on vuonna 2014 perustettu terveydenhuollon yritys, joka liittyi osaksi Valmennuskeskusta kesällä 2016. Puheterapiapalveluita yrityksemme tarjoaa tällä hetkellä Uudellamaalla ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä sekä Vantaalla. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun, eettisyyteen ja jatkuvaan kouluttautumiseen.

Puheterapeutin toimenkuva koostuu pääasiassa Kela-kuntoutuksen parissa työskentelystä, mutta osallistumme alueella tapahtuviin kilpailutuksiin ja kehitämme toimintamme jatkuvasti. Kela-kuntoutus tapahtuu enimmäkseen asiakkaan lähiympäristöissä, joten autolla liikkuminen on välttämätöntä ja tarvittaessa tarjoamme auton käyttöösi. Vantaalla toimit yhdessä muiden puheterapeuttiemme kanssa ja olet osa toimintaamme. Työkokemuksesta on luonnollisesti hyötyä, mutta koulutamme kaikki asiantuntijamme samanlaisten koulutusrunkojen mukaisesti. Työssäsi tärkeimpiä ominaisuuksia ovat oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky sekä rento asenne. Yhteisössämme työskentelyyn sisältyy paljon vapautta ja vältämme viimeiseen saakka turhaa byrokratiaa ja raportointia.

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön, vapautta, erinomaiset työehdot, koulutuksia, hyvät työvälineet, materiaalit, tarvittavat tukiverkostot ja mahdollisuuden olla osana huipputiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petri Kaisamatti, p.040 509 8734, petri.kaisamatti@cognimed.fi ja hallintopäällikkö Riina Setälä, p.0400 414 406, riina.setala@cognimed.fi.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen: hakemus@cognimed.fi - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Web-osoite: http://cognimed.fi Työnantaja: Cognimed Oy Sijainti: 01600 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Kaisamatti, p.040 509 8734, petri.kaisamatti@cognimed.fi ja Riina Setälä, p.0400 414 406, riina.setala@cognimed.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01600 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Cognimed Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01600 - Vantaa , osoitteessa 01600 VANTAA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa