Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Software Developer

Attendo

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Alueellamme on menossa sote-integraatio ja valtaosa jäsenkuntien sosiaali- ja terveyspalveluista integroidaan osaksi kuntayhtymän toimintaa 1.1.2017 alkaen.

Haemme puheterapeuttia vapautuvaan kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteiseen tehtävään neurologian yksikön kuntoutusosastolle.

Neurologisen kuntoutuksen puheterapeutin tehtäväalueena on neurologisten akuutista sairastuneiden potilaiden varhaisvaiheen puheterapia.

Neurologinen kuntoutusosasto (17 sairaansijaa) kuuluu Mikkelin keskussairaalan neurologian yksikköön ja toimii tällä hetkellä Kyyhkylän kuntoutussairaalan tiloissa, n. 7 km Mikkelin keskustasta.
Kuntoutusosasto on tarkoitettu kuntoutujille, jotka tarvitsevat monipuolista, moniammatillista ja intensiivistä kuntoutusta ja sairaalahoitoa. Keskeisimpiä potilasryhmiä ovat aivohalvaus-ja aivovammapotilaat, Parkinsonin tautia, MS-tautia, harvinaisia neurologisia lihassairauksia sairastavat potilaat ja kipupotilaat. Kuntoutamme myös muilta erikoisaloilta tulevia potilaita. Osastolla tehdään työkykyarvioita.
Osastokuntoutuksen tavoitteena on kuntoutujan fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn lisääntyminen, mahdollisimman suuren itsenäisyyden saavuttaminen ja oman elämänhallinnan lisääntyminen.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys.

Palkkaus KVTES:n mukaisesti.

Hakemuksen jättäminen: Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta.
Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä.
Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan.
Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.esshp.fi/ Työnantaja: Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Sijainti: 50100 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.1.2017 Yhteystiedot: Ylilääkäri Ilkka Tarvainen, puh. 044 351 2336 Sähköposti: etunimi.sukunimi@esshp.fi Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Sirpa Kääriäinen puh. 044 351 2446 tai Helena Turkki puh. 044 351 2551. Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118452/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 50100 MIKKELI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti (neurologinen kuntoutus), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli , osoitteessa 50100 MIKKELI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa