Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Alueellamme on menossa sote-integraatio ja valtaosa jäsenkuntien sosiaali- ja terveyspalveluista integroidaan osaksi kuntayhtymän toimintaa 1.1.2017 alkaen. Haemme puheterapeuttia vapautuvaan kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteiseen tehtävään neurologian yksikön kuntoutusosastolle. Neurologisen kuntoutuksen puheterapeutin tehtäväalueena on neurologisten akuutista sairastuneiden potilaiden varhaisvaiheen puheterapia. Neurologinen kuntoutusosasto (17 sairaansijaa) kuuluu Mikkelin keskussairaalan neurologian yksikköön ja toimii ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Mikkeli psykologia ja psykiatria Mikkeli muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti (neurologinen kuntoutus), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa